MEDICAL

ATENȚIE! A fost nevoie să moară oameni ca să nu se mai vorbească despre Ivermectină. CTP dă din casă…

43
Până ieri subiectul principal era Ivermectina, acum se vorbește doar despre Balș

Toată societatea era inflamată de faptul că autoritățile ticăloase nu doreau folosirea Ivermectinei în tratamentul anti-Covid. Adusă în discuție mai întâi de presa anti-sistem, folosirea ivermectinei a fost apoi dezbătută și de mass-media mituită de BigPharma (mai mult s-a încercat discreditarea acestui medicament).

Situația părea scăpată de sub control întrucât apăreau tot mai multe dovezi despre eficiența acestui medicament, care a luat în 2015 premiul Nobel, iar tot mai multe țări o aprobau drept tratament oficial anti-Covid, o alternativa rapidă, sigură, cu costuri infime la controversatele vaccinuri.

Dar ce să vezi? Apare incendiul de la Balș, mor 5 oameni, chiar în fostul bârlog al lui Streinu Cercel, care încă are oamenii săi acolo. Pare totul planificat, parcă a dat careva drumul la oxigenul din butelii, pompierii erau deja în mașini gata să intervină (au ajuns în doar 8 minute, când în alte cazuri treceau zeci de minute – dar probabil nu s-au vrut multe victime, ca apoi să-și aroge meritul că intervenția a fost excepțională). În România, slugile BigPharma se pare că sunt mai obediente decât oriunde pe mapamond.

Dacă tot nu v-ați convins, să vedem ce spune avocatul, cu adevărat, al diavolului, CTP, într-o emisiune la Soroș-Digi24:

CTP, despre incendiul de la „Balș”: Manipularea și-a atins scopul în cazul celor care refuză vaccinul, dar au luat toată Ivermectina

„Imaginea acestei manipulări – că diverși înalți responsabili de prin Primărie, Guvern, ISU și așa mai departe stau cu bricheta și dau foc la un rug pe care ard cei cinci care au murit – asta a fost ținta și ea rămâne, indiferent de ce se întâmplă în continuare, pentru că a fost vehiculată suficient, aproape 12 ore, ca să rămână în mintea unor cetățeni”, a explicat Cristian Tudor Popescu. „Ce fel de cetățeni? Cetățenii care nu se obosesc să raționeze. E greu, să raționezi e greu”, a adăugat gazetarul.
„Printre aceștia, de pildă, cred că se numără cei care refuzau vaccinul de plano, refuzau să se vaccineze din start și s-au năpustit apoi să ia toată Ivermectina din farmacii și să ia pastilele astea împotriva râiei, din câte am înțeles, atât la om, cât și la animale. Acești oameni cu siguranță vor rămâne cu această manipulare în cap, pentru că sunt oameni care refuză să raționeze”, a punctat CTP.

Ivermectina, un alt incendiu mediatic

Ivermectina este un alt „incendiu mediatic”, în opinia gazetarului. Cazul „Ivermectina” arată cum funcționează mecanismele de manipulare, spune CTP: contradictoriul este de la sine acceptat. „Alba și neagra sunt totuna în mintea acestor oameni care refuză să raționeze”, spune Cristian Tudor Popescu.

El a amintit că unul dintre argumentele antivacciniștilor este că vaccinul anti-COVID, deși are toate aprobările necesare, s-a făcut prea repede și de aceea nu este de încredere.

„Aceiași inși care au zbierat că vaccinul e periculos spun acum: de ce nu se folosește Ivermectina, că Slovacia îl folosește! Slovacia de capul ei a aprobat acest medicament, nu l-a aprobat Uniunea Europeană, nu l-a aprobat Agenția Europeană a Medicamentului. Când eram întrebat: dar dvs de ce susțineți vaccinarea, domnule Popescu? Păi, o susțin pentru că m-am uitat la toate aprobările, la datele vaccinului, structura lui, de la cine are aprobare, testele care s-au făcut. Agenția Europeană a Medicamentului trebuie să spună „da”. Nu hotărăște asta nici Pfizer, nici Moderna, nici AstraZeneca”, a explicat gazetarul.

„Este formidabil cum într-un soi de mâzgă a minții te năspustești să iei pastilele acelea din farmacie, fără niciun fel de prescripție, nici nu știi cât trebuie să iei, nici nu se știe dacă aceste medicamente te vindecă în cazul în care ai contractat virusul sau dacă trebuie luate înainte, ca un vaccin, să nu te mai îmbolnăvești, habar n-au, dar să luăm, să luăm! Vasăzică, vii cu toate obiecțiile acelea în cazul vaccinului – e prea repede, domnule, e prea repede – și în schimb, în cazul acestei gogoși mediatice… – nu știu, poate, la limită o fi bun de ceva, dar hai să vedem testele! Mecanismele prostirii oamenilor în față sunt absolut fascinante”, constată CTP.

Acest slujitor al minciunii și manipulării nu are nicio empatie față de oameni, încât să le dorească sănătatea, se și vede după modul în care îi numește (potăi, javre, jigodii, care nu raționează etc.). El crapă de nervi că acești oameni s-ar putea vindeca sau nu s-ar mai îmbolnăvi, căci nu vor mai face nici vaccinul și probabil cei care-l plătesc pe acest individ sinistru vor avea de pierdut. Oricum el trebuie să presteze pro-vaccin și anti-ivermectină, căci așa șpaga îi va crește.

Nu fiți orbi oameni buni, la fel s-a întâmplat și în cazul Colectiv. Acești pui de diavoli nu se opresc de la nimic. Ar da foc întregii țări, dacă ar putea. Au ca stăpâni pe aceiași care au pus la cale monstruosul 9/11 cu turnurile gemene de la World Trade Center, New York.

Mai avem sânge în noi încât să pornim la REVOLUȚIE, una care nu s-a întâmplat în 1989? Vom scăpa vreodată de comuniști și neo-marxiști? Se mai roagă careva cu frângere de inimă pentru soarta țării? Sau ne complacem în lagărul în care trăim, crezând că aceasta este mucenicie?

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.