“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ATENTATUL de la Moscova poate schimba soarta razboiului. Cine a ucis-o pe Daria Dughina?

c70ed06e 42fe 4313 bae1 18e4e698c01d 2ad86ee6a5589c141e3e89fc570ab200

Informaţii de ultimă oră despre cazul Dariei Dughina, ucisă sâmbătă seara în apropiere de Moscova, după ce maşina sa a sărit în aer. Atât ea, cât şi tatăl său, cel supranumit „creierul lui Putin”, ar fi primit recent ameninţări, scrie presa rusă.

Apar noi informaţii legate de atentatul care a zguduit întreaga Rusie şi a dus la moartea Dariei Dughina.

Aleksandr Dughin şi fiica sa, Daria Dughina, ar fi primit ameninţări de la naționaliștii ucraineni
Ideologul ultranaţionalist rus Aleksandr Dughin, cel care ar fi fost de fapt vizat de atentatul asupra maşinii în care se afla fiica sa, a explicat că el şi Daria au primit în mod repetat ameninţări.

Acestea ar fi venit din partea „naţionaliştilor ucraineni”, însă Dughin afirmă că nu le-a dat prea multă importanţă, relatează site-ul kp.ru, care citează o sursă din cadrul forțelor de ordine.

„Potrivit lui Alexandr Dughin, el și fiica sa au primit recent o mulțime de amenințări din partea naționaliștilor ucraineni prin intermediul rețelelor de socializare, dar nu le-a acordat nicio importanță”, a explicat sursa citată de către jurnaliştii ruşi.

Înainte de aceste dezvăluiri, forţele de ordine din Rusia care anchetează acest atentat afirmau că dispozitivul exploziv care a aruncat în aer maşina Dariei Dughina ar fi putut fi instalat în parcarea festivalului Tradition.

Maşina se afla în acel loc public, nepăzită şi oricine avea acces în zonă. Nu a existat o inspecţie la sosirea în parcare, ceea ce înseamnă că „explozibilul putea fi instalat oriunde și pentru oricine, ceea ce s-a și făcut”.

Rusia cere răzbunare împotriva Ucrainei
Reamintim că imediat după acest atentat, politicienii ruşi, dar şi propagandiştii lui Putin au ieşit imediat la atac împotriva Ucrainei.

„Ne ucid copiii – liniile roșii au fost depășite de multe ori! În regiunea Moscovei, Daria Dughina a fost ucisă cu răutate – o mașină cu o fată a fost aruncată în aer. Nu mă îndoiesc că acest lucru a fost făcut de teroriștii UGIL – statul ucrainean Ivano-Frankivsk și Liov.

Ținta ar putea fi atât Dasha, cât și tatăl ei, Aleksander Dughin”, afirmă Vladimir Rogov, un membru al administrației instalate de Moscova în Zaporojie, potrivit Izvestia.

Akim Apachev, un comandant militar rus, a explicat că singura reacţie la acest atentat este distrugerea „inamicului natural” din Ucraina, care s-ar fi infiltrat acum şi în oraşe din Rusia.

„Este evident că acest atac terorist a fost pregătit pentru Dughin. Este, de asemenea, evident că de astăzi încep atacurile teroriste în capitală, de astăzi nu mai există locuri sigure.

Singura modalitate de a asigura țara este distrugerea inamicul nostru natural care stă la Kiev, Dnepropetrovsk, Harkov, Nikolaev, Odesa și alte orașe rusești”, a precizat Apachev.

Şeful biroului prezidenţial de la Kiev: Ucraina nu are absolut nimic de-a face cu atacul de ieri
De cealaltă parte, Ucraina se apără şi afirmă că nu are nimic de-a face cu acest atentat.

Mihailo Podoliak, şeful biroului preşedintelui Zelenski, a negat că ţara sa ar fi comandat sau executat atentatul de sâmbătă seară, în care a murit fiica ultranaţionalistui rus Aleksandr Dughin.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.