ATENTATE TERORISTE la Paris

paris_2_08432700

UPDATE: Conform ultimului bilanț, numărul morților a ajuns la 60.

UPDATE: O luare de ostatici este în curs la sala de spectacole Bataclan, din arondismentul 11 al Parisului, a anunţat prefectura de poliţie.

UPDATE: Autorităție franceze spun că au avut loc atentate teroriste.

UPDATE: Autoritățile au anunțat un prim bilanț: 18 morți!

UPDATE: Se pare că ar fi vorba de 4 atacuri. Trei dintre ele au fost atacuri armate, iar unul a fost atentat sinucigaș. La stadionul pe care se dispută meciul, în afara lui, s-au auzit două explozii.

Mai multe atentate teroriste au avut loc, în această seară, în Paris! Este vorba despre un atentat kamikaze, de lângă Stade de France, unde are loc meciul amical dintre Franța și Germania, și alte două atacuri armate, în două restaurante.

Deocamdată, se vorbește despre un număr de 7 persoane ucise și mai multe rănite. Președintele Franței, cel care asista la meciul Franța-Germania, a fost evacuat de urgență.

De altfel, naționala Germaniei a trecut prin momente neplăcute în această dimineață, cu doar cîteva ore înaintea jocului cu Franța.

Campioana mondială a fost evacuată din hotelul de la Paris, după o alarmă cu bombă. Geniștii nu au găsit însă nici un dispozitiv explozibil la hotelul Molitor.

În total, din clădire au fost evacuate 250 de persoane. „A fost o alarmă cu bombă. Hotelul a fost izolat pe o zonă largă și evacuat”, a zis Oliver Bierhoff.

Amenințarea cu bombă a venit la ora 9:10 și imediat hotelul a fost evacuat. Jucătorii și restul staffului au fost duși la Roland Garros, pentru a vizita.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *