ATENTAT TERORIST IN ROMANIA: UNGURII au pus BOMBE de Ziua Nationala la Targu Secuiesc!

bomba-targu-secuiesc

Chiar de Ziua Nationala a Romaniei, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Structura Centrala, au decis sa retina un barbat pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunilor de tentativa de actiuni impotriva ordinii constitutionale si nerespectarea materialelor explozive, privind prevenirea si combaterea actelor de terorism.

Gruparea extremista „Miscarea de Tineret a celor 64 de Comitate” (HVIM) Ungaria, avea ca membru un terorist de origine maghiara care a incercat in dimineata zilei de 1 decembrie sa confectioneze un dispozitiv exploziv improvizat, adica o bomba, pentru a impiedica autoritatile romane in actul de exercitare a puterii de stat in zona asa-zisului „Tinut Secuiesc”, ca etapa a procesului ce viseaza refacerea „Ungariei Mari”.

Acesta intentiona sa detoneze bomba in public, pe raza localitatii Targu Secuiesc, in timpul desfasurarii actiunilor cu prilejul sarbatorii nationale de 1 Decembrie.

La perchezitiile efectuate de DIICOT s-au descoperit meteriale si dispozitive care ar fi fost capabile sa puna in pericol vietile cetatenilor de origine romana dar si bunurile acestora. Intentiile inculpatului fiind insa oprite la timp de procurorii DIICOT cu sprijinul SRI.

STIRE INITIALA – De Ziua Nationala a Romaniei, un atentat a fost dejucat de autoritati, acesta vizand manifestarile organizate de 1 Decembrie. Potrivit primelor informatii, o bomba a fost descoperita de fortele de ordine. Potrivit DIICOT, bomba urma sa fie detonata in timpul evenimentelor organizate de Ziua Nationala.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

4 comentarii

  1. Numai inghiti PETARDE!

  2. s-au descoperit meteriale si dispozitive care ar fi fost capabile sa puna in pericol vietile cetatenilor de origine romana dar si bunurile acestora.
    ASTA-I BUNA! AU INVENTAT ASTIA SI BOMBE ….CU DISTRUGERE LA ALEGERE (intre romani si maghiari)
    kkkkk rad si curcile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.