Atentat SINUCIGAS la granita dintre RUSIA si UCRAINA. Barbatul a fost dat jos dintr-un autobuz din Republica MOLDOVA

Un bărbat s-a aruncat în aer joi seara la un punct de control de la frontiera ruso-ucraineană. Atentatorul a murit iar doi vameşi ucraineni au fost spitalizaţi în stare gravă.

Incidentul a avut loc în momentul când la punctul de control a sosit un autobuz cu numere din Republica Moldova, informează postul de radio Vocea Rusiei. În afară de patru cetăţeni din Moldova, în autobuz se afla un necunoscut care a prezentat un paşaport rusesc, care s-a dovedit ulterior că nu-i aparţinea. În timpul interogatoriului, el s-a aruncat în aer, folosind un dispozitiv exploziv încă neidentificat. Unele surse invocate de agenţia InfoTag susţin că a fost folosită o grenadă.

Potrivit agenţiei de ştiri Ria Novosti, automobilul venea din Rusia. Anchetatorii au stabilit că suspectul intenţiona să pătrundă ilegal pe teritoriul Ucrainei. În urma incidentului, punctul vamal a fost închis iar poliţiştii au instituit starea de urgenţă.

Șefa serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău, Ana Taban, a declarat pentru Timpul că nu deţine informaţii despre acest caz. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.