ATENTAT LA SĂNĂTATEA PUBLICĂ! TÂMPIȚII VOR SĂ ȚINĂ MORTUL ÎN CASĂ! FAMILIA INTERLOPULUI „EMI PIAN” ARE O CONDIȚIE CLARĂ PENTRU CA FUNERARIILE SĂ AIBĂ LOC

Înmormântarea lui Emi Pian a fost programată pentru ziua de duminică, 9 august. Însă, familia interlopului ucis a anunțat că funerariile vor fi amânate dacă autoritățile nu îndeplinesc o condiție importantă a clanului.

Unchiul lui Emi Pian le cere autorităților să îl lase pe tatăl interlopului ucis să vină la slujba de înmormântare a fiului său. Nicolae Duduianu este condamnat la închisoare pentru tentativă de omor la Penitenciarul Rahova.

Pian Senior a făcut o cerere de permisie pentru a putea ajunge duminică, 9 august la funerariile interlopului ucis, însă conducerea penitenciarului nu i-a aprobat nici până la această oră cererea, susține Antena 3.

Din acest motiv, înmormântarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, ar putea fi amânată, deși mulți membrii ai familiei lui nu sunt de acord cu amânarea.

Care este starea de sănătate a lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian
Pian Senior ar fi suferit un infarct la începutul săptămânii, când a aflat că fiul lui de 39 de ani a fost ucis într-o încăierare a clanurilor. Deși s-a crezut a fi mort după infarctul suferit, bărbatul ar fi în viață, dorindu-și nespus să își ia adio de la fiul său la înmormântarea ce este programată duminică. Rudele lui au declarat faptul că nu știu nimic despre starea sa de sănătate la ora actuală și că angajații penitenciarului nu le-au comunicat nimic despre Pian Senior.

„Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea”, a spus George, o rudă, într-un live de pe contul său de Youtube.

Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian, arestat preventiv pentru 30 de zile
Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, tânărul în vârstă de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe interlopul Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, după o decizie a judecătorilor Tribunalului București.

El fusese reținut, în aceeași zi, pentru 24 de ore, fiind suspectat de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *