ATENTAT CU BOMBA IN ROMANIA: UITE TERORISTUL CARE A DORIT SA ARUNCE IN AER ROMANII DE LA TARGU SECUIESC!

primele-imagini-cu-atacatorul-de-la-targu-secuiesc-346234
EL ESTE TERORISTUL UNGUR CARE A DORIT SA UCIDA ROMANI CHIAR DE ZIUA NATIONALA!

Va prezentam dedespre teroristul ungur reținut de DIICOT și care plănuia detonarea unei bombe la Târgu-Secuiesc, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Teroristul ungur se numește Beke Istvan Attila. El a fost reținut de DIICOT cu sprijinul SRI și va fi dus la Curtea de Apel București cu mandat de arestare preventivă.

Acesta este un membru recunoscut al gruparii extremiste ”Mişcarea de Tineret 64 de Comitate” din Ungaria. Aceasta formatiune de tip terorist este din Ungaria si militateaza pentru inificarea maghiarilor din afara Ungariei si pentru revizuirea Tratatului de la Trianon. Acest membru este unul marcant al celulei in ROmania a HVIM Ungaria.

STIRE INITIALA:

Chiar de Ziua Nationala a Romaniei, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Structura Centrala, au decis sa retina un barbat pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunilor de tentativa de actiuni impotriva ordinii constitutionale si nerespectarea materialelor explozive, privind prevenirea si combaterea actelor de terorism.

Gruparea extremista „Miscarea de Tineret a celor 64 de Comitate” (HVIM) Ungaria, avea ca membru un terorist de origine maghiara care a incercat in dimineata zilei de 1 decembrie sa confectioneze un dispozitiv exploziv improvizat, adica o bomba, pentru a impiedica autoritatile romane in actul de exercitare a puterii de stat in zona asa-zisului „Tinut Secuiesc”, ca etapa a procesului ce viseaza refacerea „Ungariei Mari”.

Acesta intentiona sa detoneze bomba in public, pe raza localitatii Targu Secuiesc, in timpul desfasurarii actiunilor cu prilejul sarbatorii nationale de 1 Decembrie.

La perchezitiile efectuate de DIICOT s-au descoperit meteriale si dispozitive care ar fi fost capabile sa puna in pericol vietile cetatenilor de origine romana dar si bunurile acestora. Intentiile inculpatului fiind insa oprite la timp de procurorii DIICOT cu sprijinul SRI.

CITESTE SI: 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

6 comentarii

  1. trebuie expulzat tot neamul lui de la copii pana la bunica.cum incalca vreunul legea tot neamul lui afara.si asa scapam de neamul asta salbatic si ucigas.israelul face cu terorisii la fel doar ca i expulzeaza direct pe lumea cealalta impreuna cu tot neamul lor pe palestinieni

  2. Romani furiosi

    Scoateti UDMR-ul in afara legii si scoaterea din lista inscrisa ca partid din tribunal! Din neatentie si neglijenta,trebuia sa tina ungurii care sint minoritati in frau si sa se controleze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.