ATACURILE CIBERNETICE SUNT O MARE VRAJEALA – un pretext ca sa poata pune in aplicare Legea Big Brother.

Toti se dau mari cunoscatori in materie de securitate cibernetica dintr-o data insa habar n-au ce-i aia o linie de cod.

Toti pseudo-jurnalistii pun botul la afacerea cu „Eternal Blue” …sau mai rau, sunt platiti de serviciile de informatii pentru a raspandi stiri false.

Adevarata treaba cu acest „WannaCry” nu sta deloc cum zic trusturile de presa cosmopolite, ba din contra, se urmareste punerea in aplicare mai rapida a Legii Big Brother. Nu credeti? O sa vedeti in viitorul apropiat.

Sa mai vorbesc despre cresterea veniturilor in randul companiilor producatoare de solutii antivirus?

Ce zice Liviu Drangea:

“Și poate hackerii ăștia sunt români buni și au zis să tragă un semnal de alarmă. Dar vreau să luați în serios asta, că au fost multe programe informatice realizate în România”, a spus Liviu Dragnea.

Ce explica Sevil Shhaideh:

“Deja ministrul Comunicațiilor ne-a transmis la toți colegii descrierea atacului, a solicitat la fiecare dintre noi să mobilizam departamentele de informatică, fiecare cum are organizarea, pentru a verifica dacă există vreun pericol, dacă s-a distrus vreo bază de date, dacă există vreun efect al acestui atac”, a explicat Sevil Shhaideh.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Ca si in politica si in Fotbal , multi isi dau cu parerea , Dar cu acest atac cibernetic , frumos orchestrat , cred ca este o metoda foarte simpla sa te faca sa iti instalezi acele update-uri noi care cica ar repara acea portita lasata deschisa din greseala de Windows si care te-ar face vulnerabil , Pur si simplu le facilitezi accesul la aparatura ta mult mai lejer .Evident plus cresterile financiare binevenite pentru companiile de securitate IT si Antivirus …

  2. Ca si in politica si in Fotbal , multi isi dau cu parerea , Dar cu acest atac cibernetic , frumos orchestrat , cred ca este o metoda foarte simpla sa te faca sa iti instalezi acele update-uri noi care cica ar repara acea portita lasata deschisa din greseala de Windows si care te-ar face vulnerabil , Pur si simplu le facilitezi accesul la aparatura ta mult mai lejer .Evident plus cresterile financiare binevenite pentru companiile de securitate IT si Antivirus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *