Atacuri DURE dupa violentele din PNL: „Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?!”

Marcel Ciolacu a reacționat după scandalul care a izbucnit la Timișoara, unde filiala PNL a organizat alegeri pentru a desemna un președinte. Președintele PSD Marcel Ciolacu a atacat sâmbătă dur Partidul Național Liberal.

Marcel Ciolacu a trimis săgeți și în direcția președintelui Iohannis.

Liderul PSD a folosit cuvinte injurioase, precum „marţafoi”, „terchea-berchea”.

„Voi sunteți urmașii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a scris Marcel Ciolacu.

Acesta susține că mai grav este faptul că „acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!”.
Liderul PSD a continuat: „Acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!. În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară. „Și sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteți decuplați de realitate”, a mai spus Ciolacu.

Citiți și:  Ciolacu, declaratia care ARUNCA IN AER scena politica. Ce spune despre premierul Nicolae Ciucă

Zeci de liberali nu au fost lăsați să intre în sala în care au fost organizate alegerile au forțat intrarea. Forțele de ordine au fost mobilizate în număr mare la intrarea în sală.

Organizarea alegerilor de sâmbătă s-a lăsat cu îmbrânceli, tipete și suspendarea votului. Scandalul a pornit în momentul în care s-a aflat că regula pentru acces este aceea că participanții la conferința de alegeri să fie înregistrați și să primească o brațară pentru a putea să voteze.

Sunt două tabere la PNL: cea a lui Raul Ambruș si Claudiu Chira și cea a lui Cosmin Tabără, cel din urma susținut de conducerea interimară a PNL Timiș.

Citiți și:  DECLARATIA care cutremură România: ”A fost o crimă. Avem datoria să dăm explicații”

Tensiunile s-au intensificat după ce, cu doar câteva ore înainte de noua rundă de alegeri a conducerii filialei Timișoara, un comunicat de presă al conducerii interimare, aflată de partea lui Florin Cîțu, a anunțat că Raul Ambruș – susținut de Ludovic Orban – nu va mai putea participa la confruntare.

Alegerile de la PNL Timișoara vor fi anulate
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că sâmbătă, la Timișoara, au avut loc „încălcări grosolane ale democrației interne”, cu ocazia alegerilor de la filiala locală a partidului.

Orban a afirmat că își rezervă dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *