ATAC ȚINTIT? Câteva minute în care câteva sute de oameni și-au pierdut controlul: Cel puțin 8 morți și peste 300 de răniți după un misterios „incident cu victime în masă” la concertul Travis Scott. VIDEO ȘOCANT

Evenimente ciudate pentrcute la concertul Travis Scott. TMZ raportează că frenezia ar fi putut fi un atac țintit:

„Cineva din mulțime a luat-o razna și a început să injecteze oameni cu un fel de drog, ceea ce a provocat un val de panică.” – sursă oficială a festivalului Astroworld pentru – TMZ.com.

Sursa spune că autoritățile încearcă să stabilească dacă cei care au intrat în stop cardiac au fost cei injectați. Ni sa spus că unul dintre cei care au murit este un copil de 10 ani. Aceasta mai afrimă că pare a fi un atac țintit.

Filmările de la eveniment sunt tulburătoare:


Și poate cel mai rău dintre toate, unii participanți la concert au urcat pe scenă și au implorat personalul să „oprească spectacolul”…și au fost ignorați.

După cum a detaliat Tom Ozimek mai devreme pentru The Epoch Times, oficialii poliției au spus că cel puțin opt persoane au fost ucise și multe altele au fost rănite într-o zdrobire când fanii au urcat pe scena festivalului de muzică Astroworld din Houston pe 5 noiembrie, în timp ce rapperul Travis Scott cânta.

„Aceasta este o noapte tragică”, a declarat șeful pompierilor din Houston, Samuel Peña, într-o conferință de presă în fața parcului NRG, locul evenimentului.

„Opt decese confirmate și am avut sute de persoane care au fost rănite”, a adăugat el, descriind ceea ce s-a întâmplat drept „un incident cu victime în masă”.

Aproximativ 50.000 de fani au fost prezenți la festival, a spus Peña, când în jurul orei 21.00. „mulțimea a început să se comprime spre partea din față a scenei, iar asta a provocat o oarecare panică și a început să provoace unele răni.”

„Oamenii au început să cadă, să devină inconștienți și a creat o panică suplimentară”, a spus el, adăugând că echipele de intervenție în caz de urgență au transportat 17 persoane la spitalele din zonă, 11 dintre victime fiind în stop cardiac.

Judecătorul din comitatul Harris, Lina Hidalgo, a spus că unii dintre cei transportați la spital aveau doar zece ani.

„Accentul în seara asta… trebuie să fie pe familii și pe viețile pe care le-am pierdut”, a spus Hidalgo. „Mulți dintre ei extrem de tineri, tragic de tineri.”

„Inimile noastre sunt frânte. Oamenii merg la aceste evenimente căutând un timp bun, o șansă de a se relaxa, de a-și face amintiri”, a spus Hidalgo. „Nu este genul de eveniment la care mergi pentru a afla despre decese.”

Travis Scott concertează în ziua 1 a Festivalului de muzică Astroworld la NRG Park din Houston, pe 5 noiembrie 2021. (Amy Harris/Invision/AP)

Șeful pompierilor a spus că cauza morții celor 8 decedați nu va fi cunoscută oficial până când medicul legist nu va finaliza o anchetă.

Asistentul șef executiv al poliției din Houston, Larry Satterwhite, care se afla în fața mulțimii și le-a spus reporterilor la conferința de presă că creșterea s-a produs brusc și s-a desfășurat în „doar câteva minute”.

„Deodată, am avut mai mulți oameni la pământ, care au suferit un anumit tip de stop cardiac sau un tip de episod medical”, a spus Satterwhite.

„Și așa am început imediat să facem RCP și să mutăm oamenii chiar atunci, și atunci m-am dus și m-am întâlnit cu promotorii și cu Live Nation, iar ei au fost de acord să se încheie devreme, în interesul siguranței publice.”

Șeful pompierilor a spus că organizatorii evenimentului au avut la îndemână o „componentă medicală” pentru a face față situațiilor de urgență, dar „au fost rapid copleșiți când mulțimea a început să cadă”.

Peste 300 de persoane au fost tratate într-un spital de campanie de urgență amenajat la locul de desfășurare, a spus Peña, peste 55 de unități ale Departamentului de Pompieri din Houston au intervenit ulterior pentru a oferi asistență.

Spectacolul a fost anulat la scurt timp după incident, iar Biroul de Management al Urgențelor din Houston a anunțat ulterior că evenimentul Astroworld a fost anulat pentru sâmbătă.

„Vă rugăm să păstrați cele opt victime și sutele rănite în gândurile și rugăciunile voastre”, a scris agenția într-un tweet.

Șeful poliției din Houston, Troy Finner, a spus că „este foarte important ca niciunul dintre noi să nu speculeze” despre ce a cauzat creșterea și să le permitem anchetatorilor să-și termine munca.

„Nimeni nu are toate răspunsurile în seara asta”, a spus el. „Doar că nu știm. Și vom afla. Deci, rugați-vă pentru aceste familii.”

Articol tradus de pe ZeroHedge.

Vezi si: Acesta e semnalul de a fi ARESTAȚI toți liderii ANTI-SISTEM pentru „răzvrătire contra orânduirii de stat” cum o făceau COMUNIȘTII pe vremuri

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Mister PULLANSKY

    Infarctul se provoaca de multi ani de anumite servicii. Prin radiere cu puls electromagnetic. Ca sa aiba eficiență trebuie ca victima sa nu fie in spatiu deschis..La concert poate au folosit vreo tehnologie mai noua! Trist e ca au lovit in copii de 10 anișori !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *