Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ȘTIRI BUZAU

ATAC “TERORIST” LA BUZAU …cel putin asa spun gazetarii de doi lei…

vvv

Porcarii de prin presa locala …ce te fac sa crezi ca a fost un atac de tip terorist:

Autoritățile cred că a fost MÂNĂ CRIMINALĂ, conform Reporter Buzoian:

Focarele se extind cu repreziciune în județul Buzău, dar asta nu împiedică autoritățile să cerceteze, în paralel, modul în care a ajuns virusul pestei porcine africane în comuna Vadu Pașii, poate cel mai grav afectată de virus.

Deși caută acul în carul cu fân, autoritățile buzoiene vor neapărat să afle cine este persoana care a adus cu sine virusul pestei porcine în Vadu Pașii. Pentru că indiciile arată către o „mână criminală”, prefectul județului Buzău, Carmen Ichim, a cerut directorului executiv adjunct al DSVSA și comandatului Poliției județene ca, până la sfârșitul săptămânii, să fie finalizate documentarea. Rezultatele ar urma să fie prezentate într-un raport amănunțit.

În pofida măsurilor pe care autoritățile susțin că le-au luat, pesta porcină africană continuă să se extindă. Șase focare de PPA sunt active în prezent în trei sate ale comunei Vadu Pașii, toate deschise de la începutul acestui an, primul fiind în localitatea Focșănei, în gospodăria unui asistent ­ve­terinar.

De atunci, cazurile de îmbolnăvire s-au înmulțit îngrijorător, ultimul fiind confirmat sâmbătă, în satul Scurtești, într-o gospodărie particulară.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.