ATAC TERORIST: 51 de copii în pericol să ardă de vii, la Milano, după ce şoferul TERORIST a dat foc autobuzului şcolar (Video)

Ce te faci cu imigrantii cand ii primesti acasa la tine in Europa:

Uitati si dumneavoastra ce fac acesti invadatori care se dau “refugiati” si comit tot felul de infractiuni si acte de terorism indreptate mai nou asupra copiilor:

De pe Observator:

Un autobuz şcolar plin cu copii a fost incendiat la Milano, cu toţi elevii înăuntru, chiar de şoferul care îl conducea.

51 de copii se aflau în autobuz, în momentul în care şoferul a pornit într-o goană nebună pe şosea, urlând că toată lumea urmează să piară.

Ce omit cei de la Antena1 …si omit intentionat, este faptul ca nu precizeaza originile senegaleze si de culoare are soferului terorist.

În goana sa, şoferul a lovit mai multe maşini, după care autobuzul a rămas blocat pe şosea. Apoi, folosindu-se de 2 copii pe care îi ţinea prizonieri, le-a ordonat adulţilor însoţitori din autobuz să le lege mâinile şi picioarele copiilor, după care a început să stropească cu benzină pe toată lumea.

Au urmat 40 de minute de coşmar, timp în care bărbatul le-a spus tuturor că urmează să moară, pentru că trebuie să comită un masacru, precizând că protestează pentru toţi imigranţii înecaţi în Marea Mediterană, scrie milano.repubblica.it.

Asa… si? Cine ii pune sa isi riste viata cu barcile si sa vina sa ne invadeze?

Unul dintre copii a reuşit să se dezlege şi să sune la 112

Cu un curaj dincolo de orice imaginaţie, unul dintre copii s-a dezlegat şi a reuşit să apeleze 112, anunţând că şoferul autobuzului şcolar în care se află urmează să ucidă pe toată lumea.

Imediat, la faţa locului au sosit numeroase echipaje de carabinieri, poliţie, pompieri şi ambulanţe. În timp ce doi carabinieri se apropie de fereastra autobuzului şcolar încercând să vorbească cu şoferul furios, ceilalți carabinieri merg în spatele autobuzului și sparg ferestrele cu bastonul.

În acel moment, în timp ce carabinierii îl ajută pe toți copii să iasă, şoferul aprinde bricheta şi dă foc autobuzului, cu copiii încă în el.

Flăcările au cuprins autobuzul, în timp ce carabinierii se chinuiau să scoată copiii cât mai repede. Şoferul, cuprins şi el de flăcări, decide să coboare din autobuz, moment în care este pus jos imediat şi imobilizat.

12 copii şi 2 adulţi, duşi la spital

Bilanţul atacului este grav, însă nicio viaţă nu este pusă în pericol. 12 copii şi 2 adulţi au fost transportaţi la spital, iar restul copiilor au fost transportaţi într-o sală de gimnastică din apropiere, unde îi aşteptau părinții lor.

Ousseynou Sy, şoferul care a declanşat nebunia, a fost întâi îmbrăcat de autorităţi, pentru că hainele sale au ars în incendiu, apoi a fost dus la procuratură pentru interogare.

El repeta într-una că dorește să pedepsească Europa pentru politicile privind migranții și că nu mai vrea să vadă copiii nimănui mâncaţi de rechini.

Hai nu zau! Dar lui ii place sa dea foc copiilor europeni!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *