Atac SOCANT la adresa lui Arafat. Ce a apărut pe pagina de Wikipedia a șefului DSU

Atac suburban la adresa secretarului de stat Raed Arafat. Pagina de Wikipedia a acestuia a fost modificată, duminică dimineață, și conține o serie de informații false și jignitoare la adrea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Astfel, potrivit modificărilor făcute, Raed Arafat este descris ca fiind un terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau. Nu este prima oară când secretarul de stat este ținta unui atac public. La mijlocul lunii iulie, Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT, după ce a fost amenințat cu moartea.

Îngrijorător este că această amenințare, care a fost făcută publică pe Facebook, a fost intens distribuită pe rețeaua de socializare.

Raed Arafat a primit amenințări cu moartea
La mijlocul lunii iuliei, Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea. Șefu DSU a declarat atunci că „păreau serioase” și că „nu se poate permite așa ceva”.

„Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase.

A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva”, a declarat Arafat, după ce a mers la DIICOT.

Sursa: Antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *