Atac „rasist” într-un metrou din Barcelona: Filmul a devenit viral pe internet (VIDEO)

atac-rasist-intr-un-metrou-din-barcelona-filmul-a-devenit-viral-pe-internet-video-116365

Autorul unei presupuse agresiuni rasiste în metroul de la Barcelona, atac filmat și distribuit pe rețelele de socializare cu titlul „lovind un chinez” a fost arestat luni, a anunțat Poliția catalană, potrivit AFP.

În filmulețul făcut de un prieten al presupusului atacator se poate vedea cum un tânăr blond se apropie de un tânăr asiatic ce stă pe un scaun în metrou. După un scurt dialog, bărbatul aflat în picioare se repede brusc asupra tânărului chinez și îl lovește în mod repetat, apoi mai multi călători intervin, însă victima atacului este aruncată din vagon înainte ca aceștia să îi poată separa.

Victima, originară din Mongolia, a depus o plângere la Poliție duminică seara, iar autoritățile l-au identificat rapid pe făptaș. Politța spaniolă și presa au evocat posibilitatea apartenenței agresorului la o mișcare nazistă. Potrivit The Local, agresorul ar fi un tânăr rus.

Citiți și:  Curtea Constituțională a Spaniei a decis: O datorie se poate plăti prin sex oral | Aviz amatoarelor

Acest atac a fost condamnat atât de Primăria Barcelonei, cât și de ONG-uri, care l-ai calificat ca ”inacceptabil” și au cerut ”politici anti-rasiste pentru a asigura egalitatea și o viață în comun”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Cu toate că sunt f.mult 'experimentat de' naționalistă precum se vede și în conturile mele de Facebook, este imposibil pentru oricine este om normal(cuminte și echilibrat, deci just) să nu observe cît de ușor se încalcă în orice situație și de către oricine, drepturile umane, orișiunde. Cu toate acestea, chiar nu are rost să vă mai ascundeți(de altfel nici Ponta și ceilalți/celelalte nu își mai ascund fărădelegile și nu le mai e rușine, nu?): arît televiziunile cît și cetățenii care filmează cu telefonul mobil, de ani de zile, au perfectă dreptate despre realitatea Romînească. Asrfel, dacă la noi te ucide țigănimea și derbedeii în plină stradă în văzul lumii, de ani de zile de cînd nu sare absolut nimeni în ajutoru/ți, cu excepția a 1/2 persoane; ]n acest videoclip se vede clar cum atît femeile cît și bărbații de toate vîrstele(!!!) sar în apărarea atacatului. De altfel, pe BBC YouTube eu am văzut anul trecut o înregistrare video, cu d-na aceea Britanică care a vorbit cu un ucigaș African în plină stradă, imediat după ce acesta decapitase rapid pe un altul și îi amenința pe toți cu arsenalul său de arme. Scuzele mele că întreb, dar eu ies în stradă să mă revolt sau să iau interviuri și scriu articole, de cînd terminasem prima mea facultate, acum 15 ani de zile!!!! Acum abia se mai adună 3-4 oameni în stradă și, dintre aceștia, niciunul nu are curaj să dea o lovitură capitală Guvernului…

  2. Nu stiu cat de vinovat este tanarul caucazian care apartine unei organizatii "neonaziste" dar de multe ori consider ca organele statului folosesc abuziv legea doar pentru a baga in puscarie albii care sunt satui de emigranti. Politica neocomunistilor europeni fie ca se dau liberali sau socialisti este de a aduce culori de peste tot tocmai pentru a ne lua locul.

    Cu siguranta nu as face asa ceva sa sar eu primul la bataie. Nu pot sa nu ma intreb oare ce poti pati daca sari sa ii iei apararea unui roman care e hartuit, atacat si lovit de tigani. Oare tot tu raspunzi. Am avut probleme in trecut cu tigani si stiu ca li se permit cam multe desi noi romani platim taxe si impozite! Vad ca politia e acum plina ochi de tigani care tin cu tigani lor infractori. A dracu cu "discriminarea pozitiva" pentru coloratii ca guvernele neocomuniste isi bat joc de noi cei care le mai si platim taxe. Tigani si colorati oricum nu le platesc si mai mult primesc si ajutoare sociale tot din bani furati de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.