Atac GRAV de la unguri. Acuzații halucinante la adresa lui Kovesi

Laura Codruța Kovesi a fost atacă verbal de către László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei. Acesta i-a adus acuzații fără precedent.

László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei, a acuzat-o pe Laura Codruța Kovesi că este agent străin.

Potrivit Hungary Today, acesta a mai spus, în timpul dezbaterii asupra pachetului de redresare economică a UE, că procurorul-şef al Parchetului European e agent străin şi a spus că Ceauşescu ar fi mândru de ea dacă ar vedea-o.

De ce este acuzată
Potrivit lui Kövér, Kovesi şi-a câştigat renumele prin lansarea a zeci de anchete împotriva adversarilor politici, printre care şi primari maghiari.

Liderul Fidesz a adăugat că sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate.

„Au fost acuzaţi complet pe nedrept, duşi de la familiile lor în zori în maşina unei unităţi de comandă. În acest timp, sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate. Ei bine, dacă tovarăşul Ceauşescu ar fi în viaţă, ar fi mulţumit dacă ar vedea ce fac în România ”, a spus László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *