Atac DUR la Guvern: Se pregătește TUNUL împotriva României

Fostul ministru al Transporturilor din ultimele guvernări social-democrate, Răzvan Cuc, acuză Guvernul că pregăteşte vânzarea unor obiective strategice.

“Gaşca lui Cîţu, cu ‘oamenii noi’ gata să apese pe butoane, pregăteşte vânzarea pe nimic a unor obiective strategice ale statului român. Pe nimic pentru stat! În condiţiile în care transportul aerian a început să îşi revină după perioada extrem de grea a pandemiei, Ministerul Transporturilor trimite în şomaj tehnic 50% din personalul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti SA. De ce acum, când zborurile se reiau, Aeroportul ‘Henri Coandă’ are câteva intervale orare în care este sub presiune, se aglomerează, iar indicatorii economici sunt în creştere? E simplu, când ceva merge prost, se vinde mai ieftin”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Citiți și:  ALERTĂ MAXIMA! Guvernul vrea Certificat verde prin OUG! UE vrea certificat până în 2023

Parlamentarul a adăugat că un fapt similar se petrece în Sănătate.

“Guvernul pregăteşte o Ordonanţă de Urgenţă prin care va creşte alocarea de fonduri din bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către operatorii privaţi din Sănătate. Adică nu va mai evacua nimeni Spitalul Foişor, pentru că Guvernul va da bani spitalelor private. În loc să pui pe picioare reţeaua de sănătate plătită de toţi românii, Guvernul-foarfecă se pregăteşte să livreze 250 de milioane de euro către privaţii la care au acces numai cei care îşi pot permite. Să fiu bine înţeles: e nevoie şi de servicii private în Sănătate. Dar nu acoperite din banii tuturor! Şi nu în detrimentul sănătăţii publice”, a precizat senatorul PSD Neamţ.

Citiți și:  Şoc total pentru români! ANUNTUL lui Arafat

Fostul ministru al Transporturilor a adăugat că miniştrii USR PLUS au introdus în Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă crearea unei agenţii care să controleze toate investiţiile din Sănătate.

“Trecem peste faptul că liberalii nu au citit marele plan scris de ministrul Ghinea, dar o astfel de măsură le asigură celor de la USR accesul la banii pentru construirea celor 3 spitale regionale şi a altor 30 de spitale judeţene sau municipale”, a explicat Răzvan Cuc.

Parlamentarul social-democrat a criticat şi decizia Guvernului de a nu majora alocaţiile copiilor anul acesta.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!