ATAC DUR la DANCILA. CE RELAŢIE ARE CU DRAGNEA? Breaking news

Actorul Florin Călinescu a rememorat, pe pagina personală de Facebook, momentul în care premierul Viorica Dăncilă a amenințat, la finalul anului trecut, că îl va demite pe șeful CNAIR dacă România nu va avea 100 de kilometri de autostradă.

„Mi-am adus aminte. Spre finalul anului trecut primministrul PROMITEA sus si tare ca daca PANA la finalul anului douazeci optsprezece nu vor fi dati circulatiei 100 de km. noi de autostrada va demite pe toata lumea din domeniu… Gargara pentru contribuabili. Nu poate demite pe nimeni. Toti sunt protejatii cuiva. Dar mai ales ai lu’ livulica…”

„Este o dorinţă firească, am văzut că infrastructura este o preocupare firească. Anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină să îmi spună că sunt finalizaţi.

Dacă spune că nu sunt gata, pleacă acasă. Am promis acest lucru, trebuie să-l facem. În altă ordine de idei, am scos pe parteneriat public privat Bucureşti – Comarnic. La sfârşitul lunii ianuarie, îl vom desemna pe cel care va construi această autostradă. Avem 18 solicitări, deja. Sperăm ca în cel mai scurt timp să avem şi această autostradă”, declara Viorica Dăncilă, la finalul anului trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.