ASTIA SUNT NEBUNI: VOR FI IMPOZITATI BANII TRIMISI IN TARA DE ROMANII DIN STRAINATATE!

straini-1

Inspectorii de la ANAF au emis un nou set de decizii în ceea ce îi privește pe românii plecați la muncă în alte țări. Potrivit noilor reglementări, acestora li se impune ca o impozitare strictă a veniturilor pe care le realizează în străinătate.

Se va mai verifica, de asemenea, și proveniența banilor pe care românii îi trimit lunar rudelor din țară, prin diferite servicii de transfer sau prin alte modalități transparente sau care nu respectă cadrul fiscal intern. Inițiatorii acestei măsuri consideră că doar prin acest demers se poate reechilibra bugetul Fiscului. De asemenea, ANAF caută să acopere deficitul existent în vistieria statului și să ofere o corecție severă evazioniștilor, informează newsar.ro. În consecință, începând de săptămâna viitoare.

Citiți și:  ANAF taie în carne vie: Conturi blocate masiv!

În altă ordine de idei, toți românii care trimit bani familiilor sau rudelor în România vor fi verificați lunar. În primă fază, statul român va verifica exclusiv provenienţa banilor, urmând ca ulterior să implementeze o impozitare realistă, conform cu prevederile în vigoare existente în România.

Decizia inspectorilor de la ANAF este una deosebit de dură și, în ciuda impactului devastator pe care îl va avea asupra românilor aflați la muncă în străinătate, este singurul instrument menit să stopeze fraudele fiscale care erodează statul român.

VEZI SI: Dupa ce a UMILIT TOTI ROMANII, Ancai Dragu primeste raspuns de la Ministrul Finantelor dintr-o tara africana

6 vizualizări
Citiți și:  ANAF va face măcel printre români. Incep controalele! Alerta

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU