ĂȘTIA-S NEBUNI?! Bunicul Luizei Melencu, supravegheat de DIICOT cu microfoane în casă

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a fost supravegheat de DIICOT cu microfoane în casă, în perioada anchetei dosarului Caracal.

Încă de la începutul anchetei, bunicul Luizei a fost bănuit de procurori că ar fi implicat în dispariţia fetei.

Mai mult, acesta a fost testat cu detectorul de minciuni şi apoi ignorat de poliţişti, chiar dacă le-a explicat că în zilele de după dispariţia Luizei a fost sunat de doi bărbaţi diferiţi care i-au spus că fata a plecat în Elveţia.

Pe 15 ianuarie 2020, Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a fost înştiinţat de procurorii DIICOT că a fost supravegheat în dosarul Caracal.

‘Vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1, lit. a, c, d şi e din C.p.p’, se arată în înştiinţarea primită de bunicul Luizei.

Potrivit noului Cod de Procedură Penală, articolul 138, alin. 1, literele a, c, d şi e se referă la:

‘Constituie tehnici speciale de supraveghere sau cercetare următoarele: a) interceptarea convorbirilor şi comunicărilor; c) supravegherea video, audio şi prin fotografiere; d) localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; e) obţinerea liste convorbirilor telefonice’.

În acelaşi dosar, la începutul anchetei, inclusiv mama Luizei Melencu a fost testată cu detectorul de minciuni.

La sfârşitul săptămânii trecute, procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, în cazul dispariţiei şi ulterior răpirea şi moartea Luizei Melencu.

LASA UN COMENTARIU