„ASTA” va ajunge PREȘEDINTA Americii? Uite ce „ȘTIE” ea despre România!

hlr

Vai de mama noastră dacă favorita sondajelor pentru președinția SUA „știe” asta despre România! Țara noastră a fost invocată în ultima dezbatere electorală înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, în discuţia despre dreptul femeilor la avort. Culmea, afirmația, FALSĂ, a fost făcută de „specialista” în politică externă!

Clinton a explicat că ea susţine dreptul femeilor de a face avorturi târzii în sarcină, spunând că Guvernul Statelor Unite nu ar trebui să se amestece în deciziile “cele mai personale”, cu atât mai mult când acestea vizează chestiuni legate de sănătate.

“Aceasta este una dintre cele mai grele decizii posibile pe care trebuie să le ia orice femeie şi familia ei şi nu cred că ar trebui luată de Guvern” a spus Clinton.

Citiți și:  Începe ANARHIA în SUA! Manifestanţi înarmaţi cu puşti de asalt au început SĂ ARDĂ steaguri americane

Ea a povestit că a mers în ţări unde avortul era interzis, precum România. „Am fost în ţări unde Guvernul obliga femeile facă avort, precum China, sau unde obliga femeile să nască, precum în România”, a declarat ea.

Democrata l-a acuzat pe rivalul ei republican că a cerut ca femeile să fie pedepsite dacă avorturile vor deveni ilegale şi ele totuşi recurg la această măsură.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Laurent
Laurent
4 ani in urma cu

Romania lui Ceausescu a mers mult mai departe decat statele care intrezic avortul (Polonia, Irlanda ..etc..) Au fost interzise mijloacele anticonceptionale !!! Procurarea si punerea unui sterilet era o "aventura" pedepsita de lege. Deci "madam" Clinton nu a exagerat cand a citat Romania !

Alexandru
Alexandru
4 ani in urma cu

Aveti dreptate in privinta asistentei mediacale doamna ! Sistemul este pornit impotriva cetateanului ,clasa politica este plina de hotii! Acum, la alegerile din toamna, o sa fie un show! Romanii se vor calca in picioare pentru o farfurie de mancare.

P.S.
P.S.
4 ani in urma cu

CRISTINA IVASCU ARE DREPTATE.