Asta ne mai lipsea! Demenții vor să deschidă un muzeu al țiganilor

Alexandru Muraru împreună cu guvernul Cîțu au decis să deschidă un Muzeu al Istoriei și Culturii Romilor chiar în 2 august, ziua comemorării așa zisului Holocaustul împotriva Romilor pentru 25 000 de așa ziși ,,romi” expulzați în Transnistria. Pentru așa ceva va demara un program pilot de spălare a creierului pe copiii românilor numit „Holocaustul împotriva Romilor – Samudaripen” – realizat cu coordonarea Ministerului Educaţiei Naţionale, cu participarea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului în România – Elie Wiesel, cu Agenţia Naţională pentru Romi . Deci, o întreagă armada de profitori și de abonați la banii publici ca asistați sociali de lux ca un nou NKVD pe modelul sovietic când îi lua pe basarabeni și îi ducea la mumia lui Lenin .

Experimentul psihologic pentru ștergerea identității copiilor de români și pentru cultivarea antiromânismului ca dogmă sub semnul culpabilizarii e condus de Centrul Wiesenthal cu o întreagă armată de consilieri sovietici, scuze, de la Agenția Națională pentru Romi – fabrică de diplome doar pe considerente etnice.

Concluzii
Centrul Wiesenthal încalcă Convenția Europeană a Drepturilor Omului pentru că nu au acordul semnat al părinților și așa ceva e un abuz prin care își asumă și responsabilități penale și civile. Centrul Wiesenthal nu are acordul semnat al părinților ca să se folosească de copiii în experimente psihologice , sociale și etnice de spălare a creierului motiv pentru care avocatul poporului e obligat să se autosesizeze și să-i trimită în judecată pe inițiatorii acestui program pilot psihologic la fel și CNCD-ul pentru că în fapt reprezintă discriminare ca o asociație etnică să profite de copiii și să-i umilească pe motive etnice- pe români.

Autor: Ion Coja

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *