ASTA NE ASTEAPTA …

“Eu am urmărit evoluția drepturilor la homosexualii din Canada și treaba stă cam așa:

La început au zis că ei nu vor absolut nimic, doar să fie acceptați. Au fost acceptați.

După aia au vrut să fie considerați oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declarați ei în urmă cu 20 de ani). Au fost.

După aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o și pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul ăsta au avut o lună întreagă dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu au fluturat timp de o lună la toate instituțiile publice. Să nu mai zic câtă atenție li s-a oferit în mass media.

Citiți și:  Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

După aceea au vrut drepturi, să se căsătorească și să aibă copii. Li s-a dat și asta. După aia au vrut ca niște copii inocenți să învețe la școli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), să învețe de identitatea de gen. S-a facut și asta.

Anul acesta o universitate creștină de avocați din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul.

Tot anul ăsta, statul a înființat un program prin care ajuta studenții să își găsească un loc de muncă pe timpul verii. Problema e că tu, companie, nu poți participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord să angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine.

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

Deci homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți, și tot ei sunt victimele?

Vă sugerez, celor care stați în România, să nu faceți niciun compromis. Nu cedați absolut deloc, nimic. Sunt și ei oameni, nu-i urâți, nu-i bateți, nu-i înjurați. Dar nu acceptați să vă calce în picioare valorile și principiile.

E dreptul vostru să vă apărați valorile.” – Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.