ASTA ESTE POLIȚIA ROMÂNĂ! Ziua ofiţer antidrog, noaptea în club cu interlopii!

Jeguri care fac de ras uniforma: Ziua politist la Antidrog, noaptea în club cu interlopii! Acuzaţia gravă adusă unui ofiter de politie chiar de Ministrul de Interne, Marcel Vela.

Fotografiile compromiţătoare de la petreceri şi din vacanţe au declanşat anchete în Poliţie. Ofiţerul avea acces la informații clasificate, pe care le putea dezvălui în cercurile interlope.

O serie de fotografii a provocat scandal la vârful Ministerului de Interne. Într-una din poze, în stânga, apare Robert Badea – ofiţer antidrog de la Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate. În dreapta, un membru al celebrului clan Corduneanu.

Marcel Vela, ministrul de Interne: Vreau să fiu foarte clar. Nu tolerez asemenea comportamente. Nu accept ca cei care trebuie să acționeze împotriva criminalității, să elimine criminalitatea, să fraternizeze cu infractorii

Ofiţerul a intrat în poliție în urmă cu 15 ani. În cercurile interlope, ar fi de cel puţin trei ani.

Dumitru Coarnă, preşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor: Situația pe care a prezentat-o azi domnul ministru Vela este de o vechime de 3-5 ani. 3-5 ani de când se știa de această poveste. Au existat și cercetări disciplinare pe această temă soluționate prin clasare.

Imaginile care dovedesc legăturile periculoase au fost publicate abia joi. Ofiţerul apare inclusiv în cluburi din București unde s-ar fi făcut trafic de cocaină.

Acesta este unul dintre cluburile în care, în timpul liber, ofițerul antidrog asigura paza. Sub acest pretext, le oferea protecție dealerilor de droguri. În plus, le-ar fi oferit membrilor grupării date din anchete penale și informații cu privire la modul în care acționau polițiștii.

Grav este că ofiţerul deţinea informaţii clasificate şi nu este exclus să le fi dezvăluit în cercurile interlope.

Marcel Vela, ministrul de Interne: A fost pus la dispoziția unității, i-a fost retras accesul de la informații clasificate și va fi sesizat parchetul competent. Măsurile au fost luate pentru a elimina orice posibilitate ca acest ofițer de poliție să poată afecta în orice fel activitățile poliției.

Un alt club unde ofițerul asigura paza se află în Sectorul 6 al Capitalei. Date din anchetă arată că polițistul s-a apropiat prea mult de grupul infracțional și nu pentru a-i prinde.

Alături de fotografii, apare şi un document potrivit căruia ofiţerul conducea maşini de lux şi mergea în vacanţe exotice, plătite cu bani obţinuţi din activităţi ilicite. Marcel Vela a anunțat că bărbatul nu mai lucrează în cadrul structurii, iar procurorii fac verificări. Ofiţerul acuzat nu a putut fi contactat.

Vezi: Polițist-interlop, cercetat pentru tentativă de omor! A snopit in bataie un om, cu rozeta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *