Asta e Romania! Ne-am mai facut cu un „ales”! Anamaria Prodan intră in politică

Anamaria Prodan, una dintre figurile din lumea mondenă care a ieșit în evidență datorită luxului care o înconjoară, are planuri mari. După ce a devenit o impresară căutată în fotbalul românesc de mai mulți jucători cu renume, Anamaria Prodan vrea să intre în politică.

Anamaria Prodan și-a dezvăluit planurile pentru capital.ro, când a răspuns fără nicio ezitare că dorește să își mărească aria competențelor și să intre în rândul oamenilor politici.

Planul pus la cale de impresară
„Eu cred că un om care s-a născut cu calitatea de a fi lider, este bun în tot ceea ce face. Iar eu am o provocare cu mine însămi. Vreau să văd dacă pot să sparg fiecare barieră care îmi este ridicată. Iar până acum în proporție de 99% am cam tins spre perfecțiune, mi-au ieșit toate. Am vrut să închid fiecare capitol din viața mea foarte frumos. Așa că o să mai fac unul două transferuri răsunătoare și apoi mă duc și spre politică”, a spus celebra impresară în exclusivitate pentru Capital.

Citiți și:  Știrea momentului în showbiz-ul românesc. Este DIVORTUL anului

Mai mult, Anamaria Prodan a analizat oportunitățile care există pe piața politică și este convinsă că nu se regăsește în doctrina niciunui partid din cele care există.

„Probabil dacă m-aș fi regăsit în vreunul total, eram deja în politică de mult timp. Îmi doresc foarte mult să duc și mai departe numele pe care mama l-a zidit cărămidă cu cărămidă”, a spus impresara vizibil emoționată.

A primit cadou un inel de 20.000 de lire
La evenimentul care a consemnat apariția unui nou reality-show de tip american, în care personajele principale vor fi Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, impresara a ieșit în evidență printr-un nou episod presărat cu lux.

Citiți și:  Cică vipera era agitată!/Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

Laurențiu Reghecampf și-a trimis omul de încredere, Horia Ivanovici, să îi ofere un cadou prețios și mai ales strălucitor doamnei Prodan: un inel Cartier, în valoare de 20.000 de lire. Valoarea materială a fost subliniată chiar de Horia Ivanovici.

„Îmi vine să plâng”, a spus Anamaria Prodan, care a primit frumosul dar cu multă emoție și chiar a lăcrimat puțin, fiind impresionată de gestul lui Reghe.

LASA UN COMENTARIU