fbpx
SOCIETATE

ASTA DA SMARDOIALĂ! Un #COCALAR și-a ”răcorit” mașina în apele stațiunii Thasos din Grecia! – FOTO

#ghertoi #cocalar #manelar

roman masina mare thassos

O scenă care a părut desprinsă dintr-un film cu proști a captivat astăzi atenția turiștilor și localnicilor deopotrivă pe plaja din Skala Kallirachis, Thassos.

Un român și-a transformat mașina într-o „barcă”, după ce aceasta a ajuns în mare, incidentul devenind rapid subiectul preferat al comentariilor amuzante pe rețelele de socializare.

Conform martorilor oculari, mașina a căzut în apă de pe un dig aflat în apropiere, transformându-se astfel într-un punct central de interes pentru toți cei prezenți pe plajă. Imaginile cu mașina semi-submersată în apă au circulat rapid pe internet, devenind virale într-un timp foarte scurt.

Evenimentul a fost surprins în fotografii și una dintre ele a fost distribuită pe comunitatea Forum Thassos de către un membru al acesteia. În descrierea fotografiei, bărbatul a scris: „Așa caldură mare a fost astăzi în Thassos că un bucureștean și-a răcorit inclusiv mașina în mare! A căzut de pe dig în Skala Kalirachis!”.

Vezi si – Ani grei de închisoare pentru un POLIȚIST care a ajutat o femeie să obțină PERMISUL AUTO contra unei PARTIDE DE SEX

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.