Asociația Feministă Contrasens pune panouri cu “mu*e” în oraș

Pentru că asta înseamnă progres, asta înseamnă artă și astea sunt valorile democrației noastre.

Am văzut cum muia devine valoare în gura #rezist, “MuiePSD” a ajuns sloganul cel mai popular în 2014-2016.

Muia a devenit pilon al democrăciei legebetiste.

R3media:

Zilele acestea, în centrul Timișoarei, are loc o expoziție a Asociației Culturale Contrasens. Unul dintre aceste afișe reprezintă un joc de cuvinte obscene, fiind amplasat chiar în fața unei școli, informează Cotidianul.

Amplasarea acestui afiș în Piața Unirii din Timișoara a stârnit reacții publice. Între cei care s-au arătat deranjați de această situație se numără fostul primar Nicolae Robu precum și subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu. Acesta din urmă a menționat faptul că inclusiv Codul Penal prevede pedepsa de la 3 luni la 2 ani sau amendă pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„Sper ca arta stradală să nu evolueze prea tare şi să ajungem, de ex., la palme date trecătorilor de către un ”artist” care iarăşi ne va spune apoi că nu înţelegem arta. În legătură cu aşa-zisa operă de artă stradală din centrul Timişoarei, atenție mai mare la ce se expune în spațiul public ”, a scris pe Facebook Ovidiu Drăgănescu.

Asociația Culturală Contrasens, cea care a organizat această expoziție cu numele „On Her Side/De partea ei” s-a scuzat într-o postare pe Facebook menționând faptul că expoziția „are o miză socială şi dezbate subiectul violenţei de gen şi a ciclului de abuz asupra femeilor”.

Evident că Românii întregi la minte au reacționat împotriva “expoziției” de muie, criticând “artista”. Aceasta s-a plâns asociației contrasens, care au pus o postare pe Facebook în care vorbesc de “bullying” și interpretează criticile aduse artistei ca fiind “violență împotriva femeilor”.

Poate că ștoarfa ar trebui să se lase de artă dacă n-are stomacul să suporte critici.

Puteți și voi să-i dați feedback Anei Petrovici-Popescu pe pagina ei de Facebook, dar aveți grijă să comentați inteligent, ca să nu vă incriminați.

Eu îi transmit o muie scurtă, diplomatică, politicoasă, alături de un îndemn pentru întoarcerea la cratiță, pe care Ana Petrovici-Popescu a neglijat-o de prea mult timp.

Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *