ASISTENTA UCISA! Dementul i-a tăiat gâtul fără milă. Scene tulburătoare la Spitalul de Urgență!

O asistentă medicală din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a fost înjunghiată cu un cuțit chiar în incinta unității medicale.

Atacatorul a fost chiar soțul femeii. Ministerul Sănătății nu avea, la ora 17.00 cunoștință de acest caz, însă Poliția era în spital și aduna probe. Decesul femeii a fost declarat acum, după ce femeia a fost resuscitată timp de o oră.

Dementul i-a tăiat gâtul.

Jurnaliștii EVZ au contactat Spitalul de Urgență din Piatra Neamț, dar cei de pe secția Chirurgie însă aceștia nu au putut oferi informații, fiind în stare de șoc în urma incidentului.

E vorba despre directoarea de ingrijiri medicale, Anca Patriche, în vârstă de 51 de ani.

Femeia luase concursul de director de ingrijiri in urma cu doua zile. Cu nota 9,98.

Asistenta se afla în divorț de soțul ei. Ea s-a plâns colegelor ca este destul de violent, pe fondul geloziei pe care o manifesta de ani de zile. Din cauza aceasta hotărâse să se despartă de el.

Cum a măcelărit-o!

Ea era de gardă, iar el a așteptat orele de vizită, ca să nu creeze suspiciuni atunci când intra în incinta spitalului. A ajuns la ea în cabinet, iar acolo s-au certat. Bărbatul a scos cuțitul pe care îl avea în buzunar și pur si simplu i-a taiat gatul

Apoi a iesit pe hol si a fost vazut de personalul medical plin de sange si spunand ca a omorat-o. Colegii au intrat imediat, au scos-o si au dus-o pe secția de ATI.

Au resuscitat-o aproape o oră, dar, din păcate, s-a declarat decesul, în jurul orei 17.00, vineri seara.

Criminaliștii se afla acum acolo.

Barbatul a fost reținut, preluat de criminalști – Urmează să fie cercetat pentru omor calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.