ASISTENTA MEDICALA DE LA MORGA, POZE COMPLET GOALA IN TIMP CE LINGE MORTI! -> FOTO IREAL


Mihaela Nedelcu, fosta asistenta medicala care in urma cu cativa ani in urma si-a facut un selfie cu un cadavru de la morga, a incasat o groaza de bani de pe urma videochatului erotic.

Fotografia celebra in care Mihaela s-a pozat langa un cadavruMichelle, cum ii place acum sa se alinte, este de nerecunoscut. Tanara si-a schimbat culoarea parului, a slabit foarte mult si si-a facut un obicei din mersul la sala. In afara de culturism, Mihaela mai are o mare pasiune, care insa i-a adus si foarte multi bani: videochatul.

Astazi, Michelle arata incredibil. Ea a pozat alaturi de un barbat plin de muschi pentru site-ul ei de videochatDintr-o simpla practicanta, ea a ajuns sa-si deschida un studio in Bucuresti, iar acum incearca si mai mult: crearea unei platforme proprii (a unui site) care sa gazduiasca discutiile intre modele si clienti. In acest fel, Michelle n-ar mai trebui sa imparta castigul cu cei care pun la dispozitie serverele de videochat.

Diferenta dintre cum arata acum cativa ani si cum arata acum este uluitoare

Cum afacerea este inca la inceput, Spintecatoarea de la Morga si-a pus la dispozitie propriul corp pentru a atrage clienti. Astfel, Michelle a pozat nud alaturi de un barbat plin de muschi, iar imaginea a ajuns fundal pe site-ul care nici macar n-a fost dat in folosinta. In imagini, fata este goala complet, cu corpul acoperit doar de tatuaje.

Michelle a fost ajutata si de medicul estetician sa arate asa

Daca tanara mai are noroc sa gaseasca 2-3 fete care sa arate ca ea, cu siguranta ca afacerea va avea un succes maxim.

Tanara este pasionata de body-building

Mai trebuie mentionat ca in prezent, Michelle reuseste sa aiba un trup de zeita in conditiile in care este casatorita si a dat nastere la doi copii. Ce-i drept, un cuvant greu de spus l-a avut si medicul care a „tunat-o”, transformand-o dintr-o fata normala intr-o adevarata bomba sexy.


loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

3 comentarii la „ASISTENTA MEDICALA DE LA MORGA, POZE COMPLET GOALA IN TIMP CE LINGE MORTI! -> FOTO IREAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *