Asistentă medicală, bătută cu sălbăticiei de un grup de ţigani

O asistentă medicală a fost bătută cu sălbăticie de mai mulţi tigani, în faţa Spitalului Judetean din Timişoara. Agresorii au tăbărât pe ea după ce un copil i-a sărit în faţa maşinii, iar aceasta a reuşit în ultimul moment să-l evite. Femeia a coborât din maşină să se asigure că micuţul nu a fost lovit şi atunci a fost luată la pumni.

Asistenta intra în tura de seară şi căuta un loc de parcare în zona spitalului, potrivit opiniatimisoarei.ro. La un moment dat, un copil a sărit în faţa maşinii, dar femeia a frânat la timp şi nu l-a atins. Femeia a coborât din maşină să se asigure că micuţul este în regulă. Atunci, tiganii din apropiere au tăbărât pe ea cu pumnii şi au trântit-o la pământ, lovind-o cu picioarele.

Citiți și:  [ Intervenție în forță a mascaților: BĂTAIE ÎNTRE ȚIGANI ÎN CEL MAI RĂU FAMAT CARTIER DIN ORAȘ! Trei bărbați la spital ]

Asistenta a scăpat din mâinile tiganilor după ce niste trecători au chemat Poliţia. Femeia a ajuns la Urgenţă în stare de şoc, iar medicii au trimis-o la Clinica de Chirurgie Maxilo Facială. Potrivit medicilor, femeia a suferit o fractură etnoidală, multiple traumatisme faciale, contuzie de antebraţ.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să dea de urma agresorilor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile