INTERNATIONALMEDICALSTIRI

ASISTENTA MEDICALĂ: „AM ÎNCHIS TOT CORNWALL-UL PENTRU CA SUNT DOAR TREI BOLNAVI ÎN SPITAL”

t566

„Am închis tot Cornwall-ul pentru ca sunt doar trei bolnavi în spital”: asistenta medicală care și-a dat demisia susținând că nu a mai „lucrat timp de trei săptămâni” la apogeul pandemiei, spune că afirmația că NHS este invadată de bonlavi covid „totul este minciună”.

-Shelley Tasker, în vârstă de 43 de ani, din Camborne, Cornwall, a demisionat din spitalul Treliske
-Asistenta medicală a ținut discurs în fața catedralei Truro și a dezvăluit ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale spitalelor NHS
-Susține că nu a lucrat timp de trei săptămâni la apogeul pandemiei din cauza lipsei pacienților

O lucrătoare care denunță NHS a demisionat public și a susținut că nu a „lucrat timp de trei săptămâni” la apogeul pandemiei.

Un videoclip viral de pe Facebook o arată pe Shelley Tasker, 43 de ani – asistentă medicală la spitalul Treliske, care face parte din Royal Cornwall Hospitals NHS Trust – spunând publicului ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise din spitalele NHS.

35284286 8916871 Charlie Rainbow took to Facebook to share a video of Cornwall Fr a 37 1604574916349

În clipul filmat în afara catedralei Truro cu o mulțime reunită, Shelley, care este mamă și fotograf cu jumătate de normă din Camborne, Cornwall, ia un microfon și spune: „Oricât am iubit totdeauna NHS-ul nostru, nu mai este NHS-ul nostru. Este condus de guvernul corupt și de cei care conduc această companie.
„Deja nu mai avem asistență medicală, nu putem vedea stomatologii. Vă pot spune acum, când lucram la apogeul pandemiei, că nu am avut de lucru timp de trei săptămâni, deoarece nu erau pacienți. Avem o anumită secție Covid. Niciunul dintre saloane nu era plin de pacienți cu Covid și nu sunt acum.„

Ea a continuat să susțină că cazurile de gripă și Covid sunt acum înregistrate ca „același lucru” pe certificatele de deces.

Ca răspuns la aclamațiile mulțimii, ea continuă: „Vă pot spune că vineri la Treliske erau trei persoane cu Covid. Nu există decese suplimentare, trei – și asta acoperă spitalul Treliske, West Cornwall și Hayle.

„Numărul total de decese din aceste trei spitale în șapte luni este de 76 de persoane – adică aproximativ zece persoane pe lună în ultimele șapte luni și am închis.„

Vorbind exclusiv către FEMAIL despre cifrele pe care guvernul le prezintă publicului, Shelley a susținut: „Toate sunt minciuni. Am închis tot Cornwall pentru ca sunt trei bolnavi în spital.

„Nici măcar nu au murit – se presupune că au COVID. Este ceea ce am spus în discursul meu, practic. Câți oameni vor muri din cauza asta? Aici se desfășoară o agendă masivă și oamenii trebuie să înceapă să-și dea seama”.

Cifrele NHS arată că 67 persoane au murit de la Covid-19 la spitalul Treliske în perioada martie – septembrie.

gere

Dspre decizia ei de a vorbi public, Shelley, al cărei scop principal era să încurajeze „alte persoane să se prezinte, a explicat: „A trecut mult timp. Am tăcut și lumea trebuia să vadă acele cifre.„

„Cred că mulți oameni pun acum întrebări despre aceste lucruri. Asta este bine pentru că lumea nu poate continua așa cum este acum”.

Ea a continuat spunând că „absolut” nu va respecta regulile blocării a doua.
‘Voi face tot ce vreau să fac. Dacă vreau să-mi văd prietenii … Pentru a fi sincer cu tine, nu vom merge la pub-uri sau ceva de genul asta, nimic nu se va schimba pentru mine ‘, a spus ea. „Nu am întâlniri masive și chestii de genul acesta.

t566

„Vor fi proteste și trebuie să continuăm să protestăm. Îmi plimb câinele și mă duc la plajă și altele la fel. Nu cred că există restricții pentru exerciții și alte lucruri. Ca să fiu sinceră, nu am investigat prea mult la asta”.

„În niciun caz nu se va întâmpla asta cu mine și nu se va întâmpla cu o mulțime de oameni. Oamenii nu au timp să raporteze dacă sunt șapte persoane în casă – poliția nu va ieși pentru asta.”

„Nu trebuie să se schimbe nimic pentru mine. Îi sfătuiesc pe toți să meargă la fel de normal, fiindca nu ne pot face nimic.”

În clip, Shelley își începe discursul spunând: „Astăzi demisionez public OK? Eu port această uniformă cu tristețe pentru ultima oară. Mi-a plăcut absolut munca mea, cei care ați urmărit ceea ce se întâmplă, ne-am făcut treaba, am organizat proteste, am avut o mulțime de critici.„

„Suntem în momentul în care totul se întoarce la mine. Aseară am primit un e-mail de la serviciu care mă întreba ce se întâmplă, lumea mă denunță dar din păcate nu mai pot minți. Am făcut ceva foarte rău. Vineri am făcut o captură de ecran, care arată cifrele de câte persoane sunt în spitalul Treliske cu Covid și am împărtășit-o, deoarece aceasta trebuia să fie informație publică.

tt3

„O mulțime de oameni trebuie să înceapă să vorbească, există mulți medici și asistenți care s-au prezentat. Toți au obligații restrictive, toți consultă avocați etc.

„Am decis că nu are rost, am mers împotriva regulilor NHS și am împărtășit informații confidențiale pe care oamenii trebuie să le vadă. ‘

Shelley continuă să susțină că oricine crede că blocajul va marca o diferența „se înșeala complet”.

„Economia noastră se va prăbuși, întreprinderile mici, oamenii vor muri de foame”, spune ea. – Crezi că va fi o lună? Aplatizam curba în aprilie – și atunci se presupunea că boala se stinge. Atunci a venit blocarea.

„De ce li se permite copiilor noștri să meargă la școală, dar trebuie să continuăm? Pentru că, în acest moment, vor să lucrăm. Dar asta nu se va întâmpla deoarece școlile vor fi închise în curând.

grt

„Deci, cazurile din spital sunt trei persoane în spitalul Treliske cu Covid – asta a fost vineri.

Ea a continuat să susțină că cazurile de gripă și Covid sunt acum înregistrate ca fiind același lucru.

„Dacă a murit cu Covid în termen de 28 de zile, asta va figura in certificatul de deces”, explică ea. „Este posibil să nu vă dați seama că numărul gripelor a scăzut. Unde au plecat?’

Testele PCR nu au fost concepute pentru diagnosticarea acestei boli – 94% dintre ele sunt fals pozitive. Noi spunem că nu, să nu mai existe blocaje.

Ea continuă: „Distanțarea socială, nu are nimic social în acest sens. Câți oameni au murit din cauza blocării pentru că nu au primit tratamentele necesare?.

Am un prieten a cărui mamă s-a sinucis. Când se va termina asta? Face mai multe daune închizând țara și spitalele decât menținând-o deschisă. la naiba cu distanța socială, trebuie să luptăm.

Și nu a trecut mult timp până când postarea a fost inundată de comentarii de la oameni care au lăudat-o pe Shelley pentru că a vorbit.

„Strălucitoare doamnă curajoasă. Mai mulți angajați ai NHS trebuie să spună adevărul, aceasta este cea mai importantă problemă cu care vă veți confrunta vreodată. Întrebați-vă de ce fac asta? a scris unul, în timp ce al doilea a scris: „Te duci, fată, îți mulțumesc pentru onestitate … păcat că nu vorbești mai mult”. – dailymail.co.uk / Invictus

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.