Asistentă de la un centru de vaccinare, reclamată la CNCAV de un vaccinat pentru opiniile ei anti-vaccin

Un pacient al unui centru de vaccinare din județul Arad a reclamat-o la CNCAV pe asistenta care l-a vaccinat pentru că a auzit-o schimbând cu mama ei, deja vaccinată, opinii împotriva serurilor experimentale Covid.

Îndoctrinatul militant a vrut să ajungă „cât mai sus” cu reclamația, însă aceasta s-a întors la Primăria Comunei Vinga, care a sancționat-o pe asistentă prin desfacerea contractului de muncă. În condițiile în care personalul medical nu se înghesuie la vaccinare, ne întrebăm dacă prin astfel de acțiuni despotice autoritățile nu-și taie singure craca de sub picioare, lipsindu-se de forță de muncă întru implementarea campaniei naționale.

În sesizarea adresată CNCAV, pacientul a relatat că o asistentă de la Centrul de vaccinare din Vinga a stat de vorbă cu mama sa, în timp ce aceasta se afla în punctul de supraveghere post vaccinare, și și-a prezentat punctul de vedere sceptic la adresa vaccinării Covid. Aceasta ar fi comis păcatul de a opina că „vaccinurile” Covid sunt ineficiente și că potențează o afacere la nivel mondial, potrivit Aradon.ro.

Sursa: activenews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!