Ascultă melodia care invoca moartea în seara tragediei la Club Colectiv.”Ziua în care vom muri”. Un rocker făcea glume pe scenă

sae

O supravieţuitoare a povestit pe Facebook că în momentul izbucnirii incendiului solistul trupei Goodbye to Gravity a făcut o glumă, încercând să calmeze spiritele, dar apoi a cerut un extinctor. Era însă prea târziu, pentru că în 30 de secunde flăcările s-au extins la tot tavanul şi s-a declanşat haosul. Tragedia s-a soldat cu 27 de morţi şi cu peste 180 de răniţi. 146 dintre aceştia sunt internaţi în spitale şi este posibil ca numărul deceselor să crească, mulţi fiind în stare critică, conform NapocaNews.

Goodbye to Gravity a lansat noul album Mantras of War vineri, 30 octombrie, în seara tragediei cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul a beneficiat de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca Goodbye to Gravity și multe alte surprize! CD-ul Mantras of Warprecum și merch-ul a fost special creat pentru acest eveniment.

Primul single, The Day We Die, ”Ziua în care vom muri” se interpreta de Halloween când a început incendiul în care au murit 27 de tineri. Melodia poate fi urmăriă la linkul de mai jos:

http://www.nationalisti.ro/2015/10/terifiant-focul-din-club-s-a-aprins-cand-se-canta-melodia-moartea-vine-azi/

8 comments

 1. Nu mai aveati subiecte si v-ati gandit sa va dati destepti? Felicitari, se vede cat de scazut e nivelul de inteligenta al unora… Au murit oameni, altii sunt in stare critica, voi vorbiti de satanisti si de invocat moartea. Bravos!

  • Frumos nickname sau porecla aveti dumneavoastrs.Dar ce mai in coace si-n colo va dati sau ne dam destepti bine ar fi fost sa nu se intample ceea ce s-a intamplat.Ca-mi dau sau ne dam cu presupusul nimeni nu poate sa conteste sau nu acest lucru.Suntem fiinte umane cu totii si trebuie pentru ca asa este civilizat sa ne respectam cu totii.
   Am sa raspund domnului cu nickname Moartea…
   Referitor la satanism.satanisti.gesturi satanice …etc.Bine ar fi sa nu caracterizam un om o persoana sau mai multe dupa gestul sau ce face sau fac acestia…Daca puteti dumneavoastra sa accesati internetul deschideti google.ro si scrieti pe banner HEAVY METAL SATAN FINGERS ….MANNUS CORNUS….DEVIL ART…Veti cunoaste cu adevarat ce sunt sau cine sunt cei de la care invatati ce nu trebuie si mai rau este ca si altii invata de la voi.Dar nici voi nu stiti exact ce faceti.

 2. Apropo, concertul a avut loc pe 30 octombrie, iar Halloween-ul este pe 31

 3. du-te, bă, în pula mea, de retardat troglodit!

 4. Oare de ce nu va documentati un pic inainte de a scrie toate prostiile? Halloween este o sarbatoare crestina, este ajunul Zilei tuturor sfintilor, nu vad ce legatura ar avea cu Satana. Iar despre versuri, macar ati incercat sa le ascultati sau, daca nu le intelegeti, sa aflati traducerea? Uitati aici "We're not numbers we're free, we're so alive
  And the day we give in is the day we die", unde este invocarea satanista?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *