Ascultă melodia care invoca moartea în seara tragediei la Club Colectiv.”Ziua în care vom muri”. Un rocker făcea glume pe scenă

sae

O supravieţuitoare a povestit pe Facebook că în momentul izbucnirii incendiului solistul trupei Goodbye to Gravity a făcut o glumă, încercând să calmeze spiritele, dar apoi a cerut un extinctor. Era însă prea târziu, pentru că în 30 de secunde flăcările s-au extins la tot tavanul şi s-a declanşat haosul. Tragedia s-a soldat cu 27 de morţi şi cu peste 180 de răniţi. 146 dintre aceştia sunt internaţi în spitale şi este posibil ca numărul deceselor să crească, mulţi fiind în stare critică, conform NapocaNews.

Goodbye to Gravity a lansat noul album Mantras of War vineri, 30 octombrie, în seara tragediei cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul a beneficiat de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca Goodbye to Gravity și multe alte surprize! CD-ul Mantras of Warprecum și merch-ul a fost special creat pentru acest eveniment.

Primul single, The Day We Die, ”Ziua în care vom muri” se interpreta de Halloween când a început incendiul în care au murit 27 de tineri. Melodia poate fi urmăriă la linkul de mai jos:

http://www.nationalisti.ro/2015/10/terifiant-focul-din-club-s-a-aprins-cand-se-canta-melodia-moartea-vine-azi/

137 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU