HINGHEREALĂ PE RITM DE MANELE! Regina prefăcătoriei din Protecția Animalelor, Ana Maria Dorobanțu ~ de la ASPA IVETS, filmată cu crosa în mână | Se DISTREAZĂ pe seama câinilor capturați (VIDEO)

Ana Maria Dorobantu, fosta angajata ASPA IVETS, se văita zilele trecute că a plecat de la adapost pe motiv că era terorizată din cauza câinilor uciși. In filmari nu prea pare…

Tocmai ce am scris astăzi despre Ana Maria Dorobanțu care a lucrat la ASPA IVETS și executase un live acum cateva zile unde mințea lumea cu nerușinare.

Vă pun la dispoziție doua filmări unde veți putea observa cum se distrează cu o crosă în mână pe seama câinilor fără stăpân în timp ce ascultă manele. Până mai ieri afirma ca era un lagăr de exterminare la medicul Manuel Istrate și că a plecat din cauza traumelor suferite. Uitați si dvs. ce traume pe ea.

Comentariu de pe profilul de Facebook al Mirelei Pleșea, cea care a desființat minciunile pițipoancei maneliste:

In toti acesti opt ani de cand m-am implicat in protectia animalelor, am sustinut ca am stat si voi sta intotdeauna de partea adevarului, indiferent de care parte se afla el.
Aseara ati vazut un live video in care fosta angajata de la Uzunu povesteste ca a fost atat de profund traumatizata de ororile vazute in opt luni, incat are nevoie de consiliere psihologica. Va rog sa vizionati si sa distribuiti filmuletele de mai jos, care atesta ca actiunea la care am asistat este o facatura ordinara.
NB. v-as ruga sa remarcati vestimentatia de toamna, din perioada in care ea afirma ca bietii caini erau schingiuiti si infometati.

Vedeți aici video unde se văita ca nu mai suporta teroarea de la ASPA IVETS: Regina prefăcătoriei din „Protecția” Animalelor și-a dat arama pe față / Hormonii pițipoancei cu limbaj de centuristă au scăpat de sub control? VIDEO

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *