Asasinat în stil mafiot la Palatul Parlamentului. NEWS ALERT

UPDATE. Bărbatul rănit a murit. Potrivit primelor informații, el a fost împuşcat într-o reglare de conturi în stil mafiot.

Un bărbat a fost atacat în plină stradă, chiar în fața Casei Poporului, de mai mulți indivizi înarmați. Două persoane au fost rănite în urma altercației violente.

„În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. În urma altercației două persoane au fost rănite, iar un echipaj de urgență le acorda îngrijiri. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție de pe raza sectorului, precum și ale Brigăzii Rutiere. Se efectuează investigații în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, a informat Poliția Capitalei.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un incident deosebit de grav a avut loc în fața Casei Poporului, duminică noapte. Mai mulți oameni s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția Ambulanței și a Poliției.

Potrivit detaliilor obținute de sursele Spynews.ro, totul s-a întâmplat duminică noapte, în parcarea din fața Casei Poporului. Se pare că ar fi vorba despre cel puțin două mașini, posibil cu numere de Vâlcea, ai căror pasageri au dus la izbucnirea unui scandal de proporții.

Bătaie cruntă, în inima Capitalei
Din primele informații, un bărbat a fost rănit grav și este, în aceste momente, resuscitat de medicii care încearcă să-i salveze viața. Salvatorii sosiți la fața locului se luptă de aproximativ o oră să îl resusciteze și să o readucă pe victimă din pragul morții. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliție, dar și de la Ambulanță.

Ulterior, și-au făcut apariția și cei de la Brigada Antiteroristă, dar și mai mulți jandarmi, care au împânzit zona și au încercat să se asigure că lucrurile nu vor degenera și mai mult.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *