ASA SA PROCEDATI SI VOI! Cum si-au batut joc doi barbati de cei de la Taxe si Impozite / VIDEO

Doi cetateni au reusit sa-i enerveze la culme pe cei de la Taxe si Impozite. Si cum meritau acest lucru, angajatii Primariei, au sarit tot ei cu tupeu si au pus contribuabilii sa le faca treaba, adica sa numere banii si sa-i bage in plicuri. Rusine Primariei Buzau!

Conform Campus TV, doi buzoieni au ales să îşi plătească amenzile la Primărie într-un mod inedit. Astăzi, ei s-au prezentat la ghişeele din Palatul Comunal cu sacoşe pline cu monede de 10, 5 şi 1 ban. Pentru a le încasa, funcţionarii de la Direcţia de Taxe şi Impozite le-au dat celor doi contribuabili plicuri în care să pună măruntul.

Unul dintre buzoieni a mers la Primărie după orele prânzului. Pentru a-şi achita amenda de 140 de lei a ales să plătească doar cu mărunt. A ajuns la Direcţia de Taxe şi Impozite cu o sacoşă în care a adus sute de monede de 10, 5 şi 1 un ban.

Reprezentanţii Direcţiei de Taxe şi Impozite declară că astfel de gesturi îngreunează activitatea instituţiei.

Bărbatul care a plătit amenda de circulaţie doar cu monede nu a fost primul pe ziua de astăzi. Un alt buzoian s-a prezentat la ghişee cu bani mărunţi.

În faţa unor astfel de situaţii, funcţionarii sunt obligaţi să încaseze banii, chiar dacă operaţiunea de numărare este anevoioasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.