Asa da! CFR a angajat tigani pentru a demonta trenurile si a le monta la loc la destinatie

CFR a luat o decizie radicală în lupta dură pentru combaterea întârzierilor uriaşe pe care le au trenurile din România. Astfel, pentru că garniturile nu transportă la timp călătorii la destinaţie, reprezentanţii Căilor Ferate au decis să facă tocmai invers, anumiţi oameni urmând să transporte trenurile către ultima oprire.

Ca să aibă o eficienţă cât mai mare, iar trenurile întârzieri cât mai mici, ceferiştii au apelat la o categorie socială care s-a remarcat în dese rânduri pentru rapiditatea cu care transportă componentele de tren.

“Am angajat deja câteva persoane şi, cât de curând, vom efectua primul test, pe ruta Bucureşti-Constanţa. Sunt oameni talentaţi, însă trebuie instruiţi ca, în loc de centrele de fier vechi, să ducă trenurile la destinaţie. Dacă nu se pot dezobişnui de acest obicei avem şi un plan de rezervă: vom decora gările ca centre de fier vechi, pentru a-i atrage acolo”, a declarat un reprezentant CFR.

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

Noii angajaţi speră să facă faţă noului job. “N-o să ne fie deloc uşor, noi suntem învăţaţi să vindem trenurile bucată cu bucată şi, probabil, chiar asta vom face”, spune Monreal Căldăraru, proaspăt angajat CFR.

Sursa: TNR

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile