ARTISTA indragita „macinata” de TRAGEDIA VIETII – DIAGNOSTICATA de 3 ori cu CANCER, SOTUL a murit langa ea, PE SCENA, lupta pentru a-si gasi LINISTEA – Povestea incredibila pe care nu o stiai despre ACTRITA!

Dacă o vezi la televizor, te atrage din prima. Are ceva al ei, are un zâmbet frumos, are o voce caldă, are o privire blândă. Dacă o vezi în realitate, nu ai cum să nu exclami: „Ce mică e!”, căci Bianca Sârbu este o mână de om. La cei 1,58 m ai ei e toata numai suflet. Nu ai spune că viaţa a încercat-o atât de greu. Nu ai spune că ceea ce urmează să vedeţi nu e un scenariu de film, ci e viaţa adevărată, fără fard, a unui om.

A fost diagnosticată cu cancer când avea un pic peste 20 de ani

Când alţii se gândesc că au toată viaţa înainte, Bianca Sârbu, prezentatoare la Antena Stars si actriţă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, primea un diagnostic cumplit: „CANCER”. Şi în teribilismul vârstei, nu a făcut tot ce se putea să scape. A mers pe mâna unor medici care au tratat-o superficial. Care nu i-au spus: „Femeie, trezeşte-te! Cu aşa boală nu e de joacă!”, ci dimpotrivă, i-au băgat în cap că „de la cancerul de piele nu se moare”.

Primul soţ: mai în vârstă cu 17 ani şi mai fusese căsătorit (legal) de 5 ori

Când este să fie, va fi! Şi asta poate spune cu încredere Bianca Sârbu. Deşi era într-o relaţie de 5 ani cu Andrei Păunescu (fiul regretatului Adrian Păunescu) şi şi-ar fi dorit să devină soţia lui, frumoasa blondă a ajuns să se căsătorească nu cu el, ci cu un bărbat care era mult mai în vârstă ca ea şi care era însurat cu a 5-a soţie atunci când l-a cunoscut.

Soţul ei a murit pe scenă, de faţă cu ea! Toţi o minţeau, iar ea a fugit de la nuntă ca să afle adevărul

„La Brăila a început totul, la Brăila s-a terminat totul!” – A cucerit-o la Brăila, după ce i-a arătat că poate fi un gentleman. Şi tot la Brăila, soţul Biancăi Sârbu şi-a dat ultima suflare. A căzut în mijlocul cântării, a fost luat cu salvarea, iar apoi… ce a urmat… este incredibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.