Articol EXPLOZIV: AURUL SECURITĂȚII – NOUA FRAIERIRE A ROMÂNILOR

Nu cred că mi-a fost vreodată mai greu decît acum să scriu un articol. Și asta din mai multe motive. În primul rînd din cauza sănătății (înrăutățită de frigul crunt pe care mi-l oferă în casă cu generozitate Nicușor Dan), care m-a făcut ca un articol întrerupt pe 6 noiembrie să nu fiu în stare să îl termin nici pînă acum. În al doilea rînd fiindcă am mustrări de conștiință – am făcut o greșeală, am întîrziat nepermis de mult să scriu un articol; aș putea să mă apăr motivat de faptul că nu am primit niște documente foarte importante pe care le-am cerut în repetate rînduri și de fiecare dată mi-au fost promise – dar asta nu scuză neglijența mea, trebuia să insist mult mai devreme, mult mai repetat, iar dacă pînă în final nu le primeam, să fi scris totuși articolul fără aceste probe. În al treilea rind întrucît sînt nevoit să fac un slalom printre lucruri certe și lucruri pe care le banuiesc, motiv pentru care voi pune și niște întrebări – dacă cineva știe răspunsul la ele, îl rog să-l posteze la comentarii.

Vreau să fie foarte clar că rîndurile care urmează nu sînt un atac la adresa AUR, chiar dacă așa par. Este vorba de George Simion și implicarea serviciilor în politică.

Hai să încep cu sfîrșitul, cu concluzia adică: George Simion este creația SIE, un serviciu foarte bine plătit, ca toate celelalte, care ar trebui să se ocupe de altceva (dar nu se ocupă). Cu sprijinul SIE, Simion și-a construit imaginea de patriot și de erou, după scenariile de la Hollywood.

X

Am aflat de George Simion în primăvara anului trecut, cînd a apărut candidat la europarlamentare.

Încă din 1990 am luptat pentru unitatea opoziției. În ziarul Dreptatea (nr. 100/6 iunie 1990) a apărut apelul redactat de mine, semnat și de Niculae Cerveni, prin care chemam la unitate. Pe baza principiilor enunțate acolo s-a constituit ulterior Convenția Democrată, care fără ca românii să poată vedea, s-a transformat încetul cu încetul într-un monstru, iar dupa alegerile din 1996 într-un monstru corupt și trădător de țară. Am continuat să lupt, încercînd să coagulez tot ce era patriot, cinstit și competent în țară, dar parcă diavolul a fost mereu împotriva României.

A venit momentul în care noi, cei care am luptat zeci de ani pentru țară (foarte mulți s-au dus între timp), am fost nevoiți să ne retragem în casele noastre din cauza vîrstei și bolilor iar noua generație trebuia să preia ștafeta luptei.

M-am bucurat cînd am auzit de acest tînăr și, cum era normal, l-am verificat. L-am verificat nu pe net ci prin prieteni, patrioți luptători cunoscuți și incontestabili. Iar după ce am trimis un mail particular (la care mă voi referi mai încolo) în care i-am menționat, i-am întrebat pe cei nominalizați dacă sînt de acord să fac publice declaratiile lor. Am primit acceptul lor cu o exceptie – cineva mi-a confirmat ceea ce-mi spusese, mi-a spus și că acele amănunte erau publice, dar că din anumite motive este mai bine să nu-i pomenesc numele.

Auzind de vizitele lui George Simion în Moldova, am început, în mod firesc, cu Chișinăul și l-am întrebat prin mail pe fratele Vasile Șoimaru (patriot unionist, semnatar al Declarației de Independență a Republicii Moldova în calitate de deputat în Parlamentul de la Chișinău, autorul cărții “Cotul Donului 1942”, din grupul celor care sărbătorim Ziua Eroilor și Ziua Armatei la Mănăstirea Comana, etc., etc.) – îmi răspunde foarte scurt: “Nu este de votat. Mai multe cînd ne vedem”. Din păcate de atunci, avînd probleme cînd eu, cînd el, nu am apucat să ne mai întîlnim.

Am aflat însă că în vizitele lui peste Prut, George Simion se purta în mod intenționat atît de provocator încît parcă cerea să se ia măsuri împotriva lui. Și s-au luat – i s-a interzis intrarea în Moldova. A devenit erou.

Apoi a candidat la europarlamentare. Dar el supărase doi prieteni ai mei, pe Ion Iofciu (luptător în revoluție, fost viceprimar la sectorul 5 pe timpul CDR, președintele Asociației Baricada Inter 1989, etc., etc. ) și Viorel Ene (președintele Asociației victimelor mineriadelor). În dorința de a fi în presă și la TV, a avut în 2008 (sau 2009) o idee deplasată: a organizat împreună cu “Noii golani” cu ocazia comemorării victimelor din 13 iunie 1990 o bătaie cu perne în Piața Universității! O bătaie de joc la adresa celor bătuți acolo cu adevărat și a memoriei celor care au fost uciși.

Cei doi (Nelu și Viorel) nu au uitat și întîmplarea a făcut ca printr-o neglijență a SIE să afle că spionii României s-au ocupat de strîngerea intr-un timp record a semnăturilor pentru candidatura lui George Simion la europarlamentare, în mare măsură din localități vest-europene (36) și de peste Prut (8). Ca urmare, blindați de acte, au contestat candidatura. La instanță, bătaie de joc. Cînd Viorel a deschis gura, instanța l-a dat afară din sală. Cînd Nelu a vrut și el să vorbească, i s-a atras atenția că poate să îl urmeze și el pe Viorel. Contestația a fost respinsă de sambele instanțe.

Acestea sînt actele pe care le așteptam, dar nu au venit. Așa că scriu doar ce mi-a povestit Nelu. Și atașez și o postare interesantă a lui.

Din cîte îmi aduc aminte, la europarlamentare George Simion a obținut cca. 116.000 voturi (nu am reușit să găsesc pe net cifra exactă). Întrebare: știe cineva cîte voturi a primit din vestul Europei?

De la Adrian Grigoriu, un alt mare patriot, inițiator al multor acțiuni (printre care și apărarea sătenilor din Nadăș, deposedați prin acte false de tot pămîntul localității), mult timp implicat în organizarea excelentă a întîlnirilor de la Comana, etc., etc.) am aflat de o altă diversiune a lui George Simion în scop de autovictimizare, cererea de aprobarea a unui marș într-o zonă de pe Calea Victoriei care din motive obiective prezenta un risc pentru participanți. Desigur, cererea a fost respinsă, oferindu-i ocazia să se plîngă că îi este interzis dreptul de a organiza manifestații.

Culmea tupeului a fost anul trecut, la Valea Uzului, cînd poate mulți l-ați văzut (eu nu) cînd transmitea prin telefonul mobil, în fugă, cum îl urmăresc ungurii să îl bată! Altă victimizare, alt fapt de eroism,  altă minciună! Am aflat de la cineva prezent (dar nu îi dau numele) două amănunte (esențiale):

  • pe George Simion nu îl urmărea nimeni! alerga singur!
  • dar cel mai important este faptul că la Valea Uzului nu este semnal pentru telefonia mobilă! Ca să poată transmite, trebuia ca în apropiere, într-o mașină, să fie aparatura necesară. Iar asta, nu este la îndemîna oricui.

George Simion a primit în decursul ultimilor ani, după cum am informații, sume foarte mari de bani de la Departamentul pentru românii de pretutindeni – cum le-a decontat, nu știu. Dacă știe cineva cît a primit și cum i-a cheltuit, îl rog să ne spună și nouă.

George Simion, care speram să fie tînărul care va continua lupta noastră, este un fariseu, un escroc, un om al serviciilor.

X

Trebuie să precizez faptul că nu am vorbit niciodată cu el. După ce aflasem toate nenorocirile astea despre el, l-am întîlnit o dată, pe 1 martie, la mitingul pentru apărarea limbii române organizat la palatul Cotroceni de “Calea Neamului”, unde îl întîlnisem și pe dl. Ion Coja. A venit să se prezinte. Conform agendei, trebuia să se lipească de naționaliști, să penetreze cercurile naționaliste. A încercat cu “Calea Neamului” – nu a reușit. A încercat și cu ”Starea de libertate” – nu a reușit. O fi încercat cu mulți, dar pînă la urmă i-a ieșit.  Și aici am o întrebare, dar mai tîrziu.

X

Pe 6 oct.  dl. Ion Coja m-a anunțat (entuziast) că s-a lansat Reteaua profesioniștilor RENAȘTEM  și m-a invitat sa-mi depun CV-ul (fiindcă așa se spune azi).

Ideea era foarte bună, să strîngi un grup de profesioniști, mulți cunoscuți atît profesional cît și ca patrioți și să te lipești de un partid deja înființat!

Aveam însă două rezerve.

Prima era că inițiativa (cu doar două luni înainte de alegeri) este tardivă avînd în vedere nevoia de timp pentru găsirea partidului și întocmirea în termen a unor liste de candidați meritorii.

A doua, însuși modul ambiguu, arbitrar, subiectiv, netransparent de desemnare a candidaților.

A doua zi, dl. Coja mă anunță că profesioniștii vor candida în cadrul Partidului Neamul Românesc.

În ziua de 14 noiembrie am citit ca profesioniștii vor candida pe lista AUR!

Întrebări:

  • cîți dintre “profesioniști” au intrat pe lista AUR și cîți au intrat dintre cei care au trădat partidul lor (PNR), în frunte cu vicepreședintele partidului, gen. Mircea Chelaru?
  • au intrat din naivitate, sau nu?

Am avut o noapte de coșmar! Îmi făceam probleme de conștiință că nu am făcut publice aceste informații la timpul potrivit.

Acum cîteva luni am transmis informațiile directorului unei publicații on-line care îmi era foarte apropiat. M-a întrebat dacă să le publice. I-am spus că încă nu – așteptam documentele promise.

Apoi , cînd pe un site aparent foarte patriotic (despre al cărui director aveam unele informații foarte proaste) George Simion era prezentat ca un mare patriot, am postat un comentariu prin care solicitam o adresă privată de mail să le comunic informații despre George Simion. Comentariul meu a fost respins. Apoi, am aflat, dar fără nimic concret, că acel director ar fi intrat în relatii de afaceri cu Simion. Întrebare:

Știe cineva despre ce vorbesc? Dacă știe, să ne spună și nouă.

În sfîrșit, laude la adresa lui Simion apar pe încă un site naționalist, în care am încredere. Repet cererea de a mi comunica o adresă de mail privată – de data aceasta o primesc, dar era prea tîrziu.

I-am trimis un mail d-lui Coja, mirat cum a avut loc aceasta trecere pe neașteptate  cu arme și bagaje, de la PNR la AUR, și explicîndu-i că AUR este creația SIE. Dl. Coja îmi răspunde că asta este foarte bine, dacă a fost creat de SRI (eu scrisesem SIE) înseamnă că este un partid patriotic. Sînt cîteva puncte de vedere asupra cărora nu pot să cad de acord cu dl. Coja. Unul este acela că dl. Coja crede că serviciile noastre de informații sînt patriotice – eu consider că securitatea veche era patriotică (nu vorbesc acum despre bubele ei), dar a avut niște trădători, pe cînd securitățile noi sînt trădătoare, mai avînd și unii patrioți care sînt nevoiți să se ascundă.

Am avut o nouă problemă de conștiință, dacă să mă grăbesc să împrăștii peste tot ce știam, sau nu. M-am gîndi că nu. Văzusem listele cu candidați ai AUR și găsisem numele unor patrioți adevărați. Nu știu dacă dezvăluirile mele ar fi avut vreun efect,  dar nu vroiam să le periclitez șansa de a intra în parlament. Acum însă, este timpul să scriu – nu pentru trecut, fiindcă nu-l mai pot întoarce, ci pentru viitor.

X

După ce am trimis aceste informații unor prieteni, am primit altele.

George Simion este discipolul lui Doru Mărieș, fostul informator al UM 0215 pe timpul Pieții Universitații, falsul revoluționar (și provocator) pe care Iohannis (un alt impostor) îl consideră simbolul revoluției române.

Patriotul George Simion are un masterat la Vladimir Tismăneanu, pe care eu unul îl consider un neprieten al României.

Prea cinstitul George Simion a șantajat-o în primăvara acestui an cu 10.000 de euro pe Adina Alberts.

Am auzit (nu pot să spun dacă este și adevărat) că a intrat în afaceri cu deșeuri toxice – dacă cineva știe ceva concret și care poate fi dovedit, îl rog să contribuie.

Acum, hai să trecem și la bani. Nu e vorba de legea nr. 18/1968 pe care a abrogat-o Valeriu Stoica pentru ca mafioții (printre care și el) să nu fie obligați să își justifice averile enorme dobîndite prin sumedenie de infracțiuni din tot cuprinsul codului penal.

Este vorba de niște întrebări legitime.

Pentru a candida la europarlamentare, a declarat că și-a vîndut apartamentul. Primele întrebări:

  • cu ce bani și-a cumparat apartamentul (fiindcă eu știu că el nu prea a fost angajat)?
  • c/v unui apartament i-a permis să susțină o campanie electorală pentru parlamentul european?
  • dacă și-a vîndut apartamentul, unde a locuit ulterior?

El toată ziua-bună ziua era în Basarabia – de unde bani? de drum? de trai?

În prezent, după cum mi s-a spus, are la dispoziție un autobuz cu cele mai performante sisteme audio-video în valoare de 200.000 euro – de unde ?

X

AUR era partidul de care România avea nevoie de mult, dar un partid înființat de patrioții români, nu de servicii – și nu trebuie să explic de ce.

Sînt convins că alții nu au avut nici un motiv să facă (încă din primăvara anului trecut, ca mine) un studiu de caz asupra lui George Simion, dar multe din cele scrise de mine mai sus aparțineau informației publice. Și atunci mă întreb (desigur, această întrebare este pur retorică) dacă cei care au defilat sub steagul AUR au fost naivi neinformați, au primit ordin,  sau au intuit posibilitatea de a intra în parlament? Probabil că sînt din toate categoriile, și o să ne lămurim pe măsură ce vom vedea pozițiile pe care le vor adopta fiecare în parte în viitor.

Îmi pare rău că nu îl cunosc pe dl. Iuliean Hornet, inițiatorul grupului profesioniștilor. Habar nu aveți cît de curios sînt să aflu din ce motiv aceștia au basculat de la PNR la AUR!

X

Toată lumea se întreabă cum a reușit AUR să obțină acest scor neașteptat.

Eu nu pot să vă dau explicația, ci doar să vă spun părerea mea.

Serviciile s-au preocupat încă din 1990 de penetrarea partidelor politice, la nivel de conducere sau la nivel parlamentar fie cu informatori, fie cu foste cadre active, fie cu persoane șantajabile ale căror dosare le-au păstrat. Cineva, inteligent și vizionar, a privit spre viitor, spre momentul în care toate partidele parlamentare reușeau să se compromită. A fost ales un tînăr (George Simion) în care au investit se pare că foarte mult și SIE, și guvernul (Departamentul pentru românii de pretutindeni). A început modest, cu proteste la adresa lui Ion Iliescu, cu pretinsa omagiere (batjocoritoare) a victimelor mineriadei din iunie 1990, a trecut apoi la teme teme serioase ca reunificarea României (dar în harta lui, România Mare era ciuntită), s-a „bătut” cu ungurii la Valea Uzului, a organizat acțiuni anti-botniță, a făcut declarații plăcute urechilor patrioților naivi.

Și a venit momentul în care toate partidele parlamentare (toate infiltrate, fie cu securiști, fie cu agenți străini) au reușit să se compromită. A venit timpul să fie promovat AUR, un partid patriotic înființat de un patriot, de un erou.  George Simion nu are calitățile necesare pentru a conduce un partid, dar nici nu trebuie – nu el îl conduce.

Prea mulți români se săturasera de partidele actuale, prea mulți realizaseră că sărăcirea lor și a țării se datora lăcomiei Occidentului, prea mulți erau deranjați de campanile de-a dreptul violente împotriva creștinismului, valorilor naționale, eroilor neamului, de insistențele aberante în favoarea comunităților LGBT. Foarte mulți așteptau apariția unui partid naționalist – și acesta a apărut, fără ca votanții să știe ce se ascunde în spatele gardului.

Am așteptat cu nerăbdare să văd cine din AUR a intrat în parlament. Și am văzut (doar parțial) – nu m-am înșelat. Patrioții din grupul “profesioniștilor” au ratat alegerile, în schimb au intrat în parlament candidați AUR pe care eu îi văd ai serviciilor! Dar asta este o temă care trebuie tratată separat, în legătură și cu planul diabolic (și reușit), sprijinit probabil și de STS.

Eu nu știu programul AUR – nu am TV, iar presa on-line acum în general condiționează accesul la texte de acceptarea condițiilor lor de prelucrare a datelor mele personale, ceea ce eu nu accept. După alegeri însă, am citit multe mesaje ale lor punctuale, actuale, toate pe placul patrioților români.

Chiar și azi, în cel mai recent exemplu, au dreptate. L-au apărat pe Sebastian Colțescu, victima unui imens scandal planetar de antirasism în virtutea unei criminale politici corecte – adică în loc de „acel negru”, trebuia să spună „acela care nu este alb”? Păi și asta era interpretabil!

Este împotriva lui Iohannis – desigur, este un lucru bun, dar nu suficient.

Să vedem evoluția generală a partidului în viitor.

An auzit o mulțime de poziții (exprimate de partide sau de pesonalitați publice) anti-AUR,  campanii de presă în care candidații AUR sunt disecați ca la autopsie, acuzații aduse partidului că au o ideologie legionară.

Îi rog pe specialiștii în ideologii să-mi spună și mie care este ideologia legionară fiindcă eu, care pretind că am citit mult despre istoria Mișcării, declar că în materie de “ideologie„ legionară, în afară de „Dumnezeu și Patria”, altceva nu știu. Dar se pare că atît Dumnezeu cît și Patria deranjează pe mulți.

Aștept, ca pe un test, pe AUR-iști, ca de la tribuna parlamentului, să rotească adevărurile despre Mișcarea Legionară, acele adevăruri ocultate de toți actualii istorici lași și corupți (fiindcă cei patrioți, cinstiți și curajoși nu mai sunt printre noi – s-au dus într-o lume mai dreaptă și fără partide politice). Autor: Dan Cristian IONESCU / Sursa: Incorect Politic

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Ca sa aflati nr de voturi din afara Romaniei, ptr George Simion, faceti o cerere in baza legii 544/2001-inf de interes public, la BEC si intrebati clar.In 10 zile sunt obligati sa va raspunda.daca nu, in termen de 30 zile de la data trimiterii cereri, puteti chema BEC-ul in contencios adtiv(Tribunalul Buc, sectia a II a) cerand instantei sa ii oblige sa va raspunda, si puteti cere si daune morale.argumentati de ce si veti obtine in mod sigur 500 lei.Succes!

Lasa un comentariu