Arşinel, Iliescu şi Vişinescu vor fi studiaţi de specialişti, ca să afle de ce jigodiile trăiesc mai mult

Una dintre cele mai nedrepte stări de fapt ale umanității, faptul că jigodiile au tendința să trăiască mai mult decât omul obișnuit, va fi în sfârșit studiată de specialiști. Reputatul cercetător Pierre de Cebal consideră deranjant ca jigodiile să trăiască cu mult peste speranța de viață din țara lor de baștină și a format o echipă care să studieze și să stârpească această anomalie.

Din primul eșantion care va fi studiat de specialiști vor face parte și trei dintre conaționalii noștri. Alexandru Arșinel, Ion Iliescu și Alexandru Vișinescu au fost considerați fiecare în parte o jigodie reprezentativă nu doar pentru România, ci pentru întreaga planetă, așa că se vor bucura de întreaga atenție a specialiștilor.

Citiți și:  Marele ABSENT de la vot. De ce nu votează fostul preşedinte

”Lăsând la o parte dictatorii africani, voi, românii, aveți unii dintre cei mai odioși oameni, niște jigodii pursânge”, spune Pierre de Cebal. ”Cazurile lui Iliescu, Arșinel și Vișinescu efectiv ne-au șocat, ne-a fost greu să înțelegem cum niște oameni au putut comite atât de multe atrocități fără vreo urmă de regret. Și, îmi pare rău s-o spun, dar lucrul ăsta se va perpetua în România, pentru că atât Dragnea, cât și Tăriceanu vor atinge, la rândul lor, vârste înaintate.”

Sursa: Times New Roman

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Red
Red
2 ani in urma cu

Iliescu inteleg dar ce drq a facut Arsinel???!!!

Red
Red
1 an in urma cu

Iliescu inteleg dar ce drq a facut Arsinel???!!!

Nationalisti.ro
Nationalisti.ro
1 an in urma cu
Raspunde lui:  Red

abuz in cazul transplantului. cauta pe google: arsinel transplant