Arşinel, Iliescu şi Vişinescu vor fi studiaţi de specialişti, ca să afle de ce jigodiile trăiesc mai mult

Una dintre cele mai nedrepte stări de fapt ale umanității, faptul că jigodiile au tendința să trăiască mai mult decât omul obișnuit, va fi în sfârșit studiată de specialiști. Reputatul cercetător Pierre de Cebal consideră deranjant ca jigodiile să trăiască cu mult peste speranța de viață din țara lor de baștină și a format o echipă care să studieze și să stârpească această anomalie.

Din primul eșantion care va fi studiat de specialiști vor face parte și trei dintre conaționalii noștri. Alexandru Arșinel, Ion Iliescu și Alexandru Vișinescu au fost considerați fiecare în parte o jigodie reprezentativă nu doar pentru România, ci pentru întreaga planetă, așa că se vor bucura de întreaga atenție a specialiștilor.

”Lăsând la o parte dictatorii africani, voi, românii, aveți unii dintre cei mai odioși oameni, niște jigodii pursânge”, spune Pierre de Cebal. ”Cazurile lui Iliescu, Arșinel și Vișinescu efectiv ne-au șocat, ne-a fost greu să înțelegem cum niște oameni au putut comite atât de multe atrocități fără vreo urmă de regret. Și, îmi pare rău s-o spun, dar lucrul ăsta se va perpetua în România, pentru că atât Dragnea, cât și Tăriceanu vor atinge, la rândul lor, vârste înaintate.”

Sursa: Times New Roman

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

4 comentarii

  1. Iliescu inteleg dar ce drq a facut Arsinel???!!!

  2. Iliescu inteleg dar ce drq a facut Arsinel???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *