“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNATIONALNOUTATISTIRI

ARMATA va fi REINTRODUSA de la 1 ianuarie 2017. Sunt vizati tinerii de peste 18 ani. Afla detaliile aici

proiect-armata-ar-putea-fi-reintrodusa-din-2016-124465

Schimbari majore vor avea loc incepand cu luna ianuarie a anului 2017. Tinerii de peste 18 ani sunt informati ca armata va fi reintrodusa peste 2 luni si dureaza trei luni.

Ministerul Romaniei informeaza ca in prezent Armata Romana are 80.000, ” dintre care peste 50.000 de militari au experienta teatrelor de operatii”.

VEZI SI: COLONEL DIN ARMATA ROMANA: ”Mă tem că în curând cine va rosti cuvântul patriot va fi arestat, mă tem că ne vom depopula, deromâniza şi dezintegra…”

Asa cum sustine Mihnea Motoc, se are deja în vedere o prioritate în sensul că se va merge pe alegerea celor care nu au un background militar, dar dețin cunoștințele necesare pentru a se familiariza mai ușor cu tehnologia modernă cu care operăm la ora actuală în armată.

Mai mult decat atat, exista ipoteze care sustin ca anul care vine, aproximativ 2700 de rezervisti voluntari vor intra in programul de pregatire militara. “Reacția pozitivă pe care am înregistrat-o până acum din partea opiniei publice, e clar că se conștientizează nevoia de a avea o rezervă disponibilă, bine pregătită, de a întări capacitatea noastră de apărare mai ales în vremurile pe care le trăim, dar cred că este și un fenomen de ordin social în sensul că se resimte în formarea tinerilor, lipsa unei verigi pe care cred că o vom complini prin acest program suplu” a adaugat Mihnea Motoc.

VEZI SI: ELEVII SI STUDENTII VOR FACE ARMATA?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.