“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARPROTECTIA ANIMALELOR

Armata Rusiei antrenează câini să sară cu parașuta. Imagini de la un exercițiu militar

aD1mYTI3NzFjYjhlMGQwZmQ3YjQ0MjYxMmVhZTI0ODE2ZA

Rusia face testele finale ale unui sistem de parașută comun pentru oameni și câini, astfel încât aceștia să poată fi trimiși împreună în zone greu accesibile.

Testele cu noul sistem de parașută au fost efectuate la începutul lunii iulie.

dz04MDAmaGFzaD02Mzc5OGI0Mzg5MjRiMzBhNTdlNDk4MDFiYTc4NmZkNg.thumb

aD1mZjhjY2RkYzg3OThlYTEwYTQ0YmM0NjAzMmRmNzZhZA

Noul echipament a fost proiectat de fabrica de parașute Ivanovo, pe care președintele rus Vladimir Putin a vizitat-o în martie 2020.

Sistemul este conceput pentru a parașuta un câine de la o altitudine de până la 4.000 de metri împreună cu un parașutist sau în tandem cu un parașutist și un dresor, relatează agenția Tass.

Andrei Toporkov, un specialist în testarea de parașute care a participat la exercițiul cu câini de serviciu, a spus că toate animalele au rezistat bine la saltul din aer.

„Câinii s-au antrenat pentru zbor și rezistă bine. În timp ce se află la bordul unei aeronave, se uită prin hublou și examinează solul și norii. Trec ușor prin momentul ieșirii din avion și nu au probleme cu căderea liberă. Se întorc spre stânga și spre dreapta, urmăresc pământul și încep să facă mișcări rapide cu labele în încercarea de a ateriza”, a spus el.

Noul sistem de parașute ar urma să fie livrat Ministerului Apărării începând de anul viitor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.