Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MILITARNOUTATI

Armata noastră, o armată de generali! Un general la 100 de soldați

inas

Din informatiile mele (si as vrea sa ma insel de data asta, dar este confirmat de prea multe surse sa fie fals) armata romana are acum 1 general la 60 de soldati, majoritatea numiti pe relatii politice.

Asta ar veni, mai multi generali decat capitani, comandanti de companie (o companie are cca 100 de soldati). Asta nu inseamna ca nu sunt si ofiteri de valoare, dar multi arunca prosopul si parasesc sistemul.

Eu insumi ii incurajez si le ridic moralul de fiecare data cand discutam (ei proslavind clarviziunea mea, faptul ca nu am pierdut timpul si taiat scurt si rapid,iar eu laudand perseverenta lor si curajul de a lupta intr’o lupta pierduta in avans).

De asemenea nu trebuie uitat ca bugetul apararii este dat de politic, iar cel alocat armatei romane este rizibil (18 bil lei ceea ce inseamna 4 bil euro, bine macar ca la capitolul asta ii depasim pe hunguri care au in jur de 1,5 bil). Intr’adevar RDPK are la ora actuala o situatie defensiva buna, eu ma refeream la rolul care’i va fi dat in caz de conflict, de „baba yaga”.

Sunt foarte motivati si nu vor da inapoi, cum de fapt au facut si in primul conflict, castigat tot de ei. Hamericanii (si aici ma refer la mamonitii care trag sforile) vor face ca si in primul conflict (50-53), cand au aruncat mai multe bombe decat in ww2, diferenta este relieful muntos care reduce cu 90 la suta efectul lor.

Acelasi caz este Afganistanul si noi putem face la fel intarindu’ne in citadela carpatica, asta fiind stragegia si pe timpul ultimului mare patriot al nostru, Ceausescu, ca de altfel si cea elvetiana, pe care o studiez permanent (ceea ce nu s’a intamplat in Irak unde cand aruncau bombele MOAB, 8 tone de tnt si ii ingropau pe irakieni de vii in nisip).

Moralul trupelor face cam 70 la suta din victorie, americanii sunt la pamant (soldatii stiu ca lupta in razboaie nedrepte, pentru interese private si/sau straine, au zeci de mii de veterani socati, pe strazi, care nu’si pot reveni) rusii in schimb stau f bine, la fel chinezii si coreenii de nord daca vrei. Sperand la o trezire in al 25 lea ceas (io’s roman si nu pot decat sa cred pana in ultima secunda din viata mea in tot ce’i romanesc), ca cei din fruntea institutiilor vor face ceva si pentru tara nu numai pentru stomacul lor. Sursa: IonCoja.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.