Aripa cea mai mizerabilă a sistemului a fost învinsă.

Aripa cea mai mizerabilă a sistemului a fost învinsă. Se va dovedi Klaus Iohannis un român mai bun decât predecesorii săi?

jos-ponta

Fără îndoială, răul cel mai mare a fost oprit. Perspectiva unui Ponta președinte, cu un control al mafiei PSD-iste asupra tuturor pârghiilor puterii ar fi fost un dezastru pentru România. Victoria lui Ponta ar fi fost, de fapt, victoria tuturor ilieștilor, hrebenciucilor și năstașilor cu care este plin acest partid.

Să nu fim naivi însă și să ne imaginăm că zona politică creștin-liberală din care vine Iohannis nu are baronii și mafioții ei. Îi are! Poate nu cu aceeași concentrație ca în PSD, dar ei sunt acolo…

Citiți și:  Iohannis se implica in SCANDALUL MOMENTULUI. Sedinţă URGENTA cu Florin Cîţu şi liderii Coaliţiei

Tocmai de aceea, pentru Klaus Iohannis urmează o perioadă dificilă de testate a bunelor sale intenții, de pe poziția de președinte al României. De aici, va trebui să gireze lupta DNA-ului și a altor instituții împotriva mafiei și corupției, va trebui să dea semnale anti-fracturare hidraulică și cianuri, anti-secesionism și așa mai departe.

Mai mult decât un președinte etnic român, el, etnicul german care a primit girul a șase milioane de români are, poate, din punct de vedere moral, o mai mare obligație față de România! De Daniel Roxin

LASA UN COMENTARIU