ARESTARE de ULTIMA ORA legata de cazul politistului UCIS in Timis

Daniel Boaru, bărbatul care l-a găzduit în casa buninii sale pe ucigașul Ionel Marcel Lepa, cel care a împușcat mortal un polițist în județul Timiș, a fost reținut. El este acuzat de lovire sau alte violențe și amenințare.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un alt dosar pe care polițiștii îl aveau în lucru cu bărbatul care i-a oferit un acoperiș fugarului.

„Polițiștii Sectiei 3 Timisoara au retinut pentru 24 de ore un barbat de 31 de ani, care aseară a lovit o femeie de 27 de ani, in timp ce se afla in fata unei societati comerciale din Timișoara. Acesta a fost introdus în CRAP Timiș , urmând ca în data de 06.06.2019 sa fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este cercetat pentru lovire si alte violente si pentru amenintare”, se precizează într/un comunicat al poliției.

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat un poliţist din Timiş, în timpul unei misiuni, a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45 în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare. Arma cu care a ucis polițistul a fost găsită asupra sa.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, impreuna cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei. Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră.

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *