Arafat, SCANDAL monstru: Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. CINE face aceste acuzatii

 

În plină pandemie de coronavirus, șeful DSU are parte de acuzații extrem de grave. I se reproșează că distruge România. Un milionar super cunoscut s-a dezlănțuit la adresa lui Arafat.

Scandal imens cu șeful DSU, Raed Arafat, în prim plan. Sunt acuzații deosebit de grave la adresa acestuia după ultima sa ieșire publică.

Gigi Becali și-a ieșit din minți și l-a făcut praf pe șeful DSU după ultimele afimații ale lui Arafat. Becali a semnalat o situație bizară, pe care o întâlnim doar în România. În timp ce în Europa fotbaliștii cu coronavirus sunt extrași din lot și echipa poate continua, la noi, dacă o echipă are chiar și un singur caz de COVID-19, tot clubul ajunge în carantină.

Raed Arafat a declarat la Digi 24, referitor la numărul de cazuri de COVID-19 de la FCSB, că, fie că sunt bolnavi sau nu, fotbaliștii trebuie să stea în carantină. Acest lucru l-a înfuriat pe Gigi Becali, care l-a criticat dur.

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a răbufnit Becali într-o intervenție la Pro TV.

Libertatea absolută a unui individ, care nu respectă regulile de protecție sanitară, încalcă libertatea celor din jur, care riscă să fie infectați, atrage atenția Secretarul de Stat Raed Arafat. Șeful DSU spune că România nu este singura în care se impun reguli în vederea liimitării răspândirii coronavirusului. Șeful DSU Raed Arafat spune că restricțiile pe care le-au impus autoritățile din România sunt minimale față de alte țări.

”Nu poate cineva să transforme un rezultat pozitiv în negativ pentru că atunci devine o problemă cu iz penal. E caz penal să faci asta!”, a mai spus Arafat

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *