Arafat Raed vrea să interzică și Paștele din acest an. Preoții ne cheamă să umplem bisericile

Se pregătește un nou atac la credința poporului român. „Valurile plandemiei” par să coincidă cu marile sărbători ale Ortodoxiei. Indivizi străini de neamul românesc hotărăsc ce trebuie să facă credincioșii din România la vreme de sărbătoare. Iată ce vrea să ne pregătească Raed Arafat:

„Dacă campania de vaccinare merge foarte bine și sper să continue – avem o campanie care, comparativ cu alte țări, are succes și are un număr suficient de oameni vaccinați – dacă totul merge bine, este posibil ca pe la toamnă- iarnă să vedem că avem un număr suficient de vaccinați ca să întrerupem răspândirea.

Dar avem și necunoscute: ce tulpini noi mai apar… Până acum, totul este ok, sub control.

Poate că va trebui să fie făcute anumite modificări la vaccin, poate mai trebuie făcute rapeluri. Acum oamenii de știință și de cercetare lucrează. Eu cred, către sfârșitul anului am putea să ajungem la o situație mult mai bună decât a fost până acum, cu condiția celor două traiectorii: vaccinarea să continue și măsurile de protecție să continue până la momentul la care considerăm că suntem în siguranță să începem să relaxăm din aceste măsuri”, a declarat Raed Arafat la TVR.

În același duh anti-creștin, dr. Musta de la Timișoara ne avertizează iar:

„Mă tem că nu vom avea Sărbătorile dorite…”

„Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră. Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți”, a adăugat Virgil Musta.

Mai mulți preoți cunoscuți au chemat în predicile lor din această duminică la unire pentru apărarea Bisericii, iar în următoarele sărbători să umplem bisericile la refuz. Doar așa nu vor avea cum să ne mai interzică accesul la slujbe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!