Arafat o atacă pe Dana Budeanu: “Toată ziua am fost în gura ei”

Dana Budeanu, prima reacție după acuzele lui Raed Arafat

Dana Budeanu a avut prima reacție după ce Raed Arafat a avut un atac la adresa ei, acuzând-o că dezinformează și că îi determină pe oameni să nu se vaccineze.

Astfel, ea l-a provocat pe Raed Arafat să se întâlnească în platoul unei emisiuni, pentru a discuta despre pandemie și vaccinare.

„Unde se desfășoară războiul? Hai să ne batem, unde ne batem? Vă dați seama, un cetățean normal din această țară e în război cu Arafat, șeful la pandemie?

Uite, venim în studio la domnul Ursu, eu într-o parte, domnul Arafat în altă parte. Dar nu știu subiectul. Pandemie sau vaccinare? Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs, vreau să vin să mă facă de râs în față întregii țări”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Raed Arafat a avut o ieșire dură la adresa Danei Budeanu, din cauză că aceasta nu numai că nu promovează vaccinarea ci, conform spuselor lui, îi influențează pe oameni să nu se imunizeze.

Citiți și:  Şoc total pentru români! ANUNTUL lui Arafat

Raed Arafat o atacă pe Dana Budeanu. De ce o acuză șeful DSU

Raed Arafat a spus că oamenii nu ar trebui să ia în considerare „sfaturile divelor de pe televiziuni”, iar apoi a precizat că face referire la Dana Budeanu, despre care a mai spus și că a atacat mereu restricțiile și vaccinul împotriva coronavirusului.

„Lăsăm sfaturile divelor de pe televiziuni, care apar la televiziuni. Una, mai exact. Eu am evitat să numesc, dar când apare una ca și doamna Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei, cu toții, comentând vaccinarea, măsurile, tot, într-un limbaj pe care nu pot să îl descriu.

Este dreptul acestei persoane, da, toți avem dreptul să spunem părerea, dar când această părere e zisă din punct de vedere al unei persoane care se pretinde expert și mulți oameni o cred, devine o problemă.

Citiți și:  In plina revolta la portile Parlamentului, Arafat da o informație BOMBĂ despre certificatul verde

Și această persoană când este promovată și nu numai ea, și altete, și vin cu păreri care nu sunt medical fundamentate, înseamnă că avem o problemă”, a declarat Arafat, la Digi24.

Oamenii nu mai merg la vaccinare din cauza informațiilor promovate
Raed Arafat și-a arătat nemulțumirea față de faptul că oamenii nu mai merg acum să se vaccineze, pentru că sunt răspândite informții false de persoane urmărite și promovate.

„Aceste persoane trebuie să spună pe ce se bazează când vorbesc, că oamenii simpli le cred și uneori le cred mai mult decât ne cred pe noi, pentru că folosesc un limbaj pe care noi poate nu vrem să îl folosim.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!