Arafat, legat de pat!

Acesta cere interzicerea libertății de exprimare a celor sceptici în privința vaccinării.

R. arafat, a afirmat, sâmbătă, că trebuie oprit microfonul celor care încurajează oamenii să nu se vaccineze conform Digi.

„Să ne concentrăm pe a informa corect populația. Eu, cu tot dreptul de libera exprimare, aș tăia microfonul la toți (tuturor -n.red) care vin şi dezinformează şi spun oamenilor să nu se vaccineze, pur şi simplu. Şi i-aş lăsa pe oamenii care se pricep la acest domeniu să explice de ce trebuie să se vaccineze. Am trecut printr-o perioadă grea, printr-o perioadă de dezinformări, de toate posibilităţile prin care să convingem oamenii să nu respecte, să nu aibă încredere în ce spun autorităţile”, a declarat arafat, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Ti a trebui inchis gura tradatorule de Tara ! Esti agent infiltrat de Americani ! De 16 ani est ib tara si unde ai avut timp sa terminni liceu si facultate pina la 20 de ani ,atuncia ai deschis ai infiiintiat SMURDUL la Tg-Mures! Cind si pe und e ai facut facultate de medicina ??? Mincinos ordinar,spion al Americi ! Trebuie executat cit mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *