Arafat le răspunde CLAR celor care îi cer DEMISIA. News alert!

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și secretar de stat în Ministerul de Interne, a declarat că nu are de gând să își dea demisia decât dacă i se va cere acest lucru.

Raed Arafat a explicat că fiecare Guvern are dreptul să îi spună că nu dorește să mai lucreze cu el. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă, până acum. „Cine vine poate decide să plec. Și atunci eu plec”, a mai spus șeful DSU.

Ce spune Raed Arafat despre protestatarii care îi cer demisia:

„E rezulatatul unei manipulări. Se dorește creșterea nivelului emoțional. Nu știu care e motivul. Oricum cineva încearcă să crească furia și nemulțumirea la nivelul populației. Poziția mea despre partea cu demisia sau demiterea: E dreptul oricărui guvern care vine să îmi spună nu vreau să mai lucrez cu tine. Și nu voi mai sta niciun minut în plus dacă mi se spune acest lucru. Cine vine poate decide să plec și eu plec. La plecare voi explica amănunțit unde era sistemul în urmă cu câțiva ani și unde se află acum. Asta va fi singurul lucru pe care îl voi face dacă mi se va cere să plec.

Citiți și:  Arafat intra peste Diana Șoșoacă in scandalul cu jurnalista RaiUno

Eu vreau să vă spun că îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Dar ce vreau să vă asigur e că împreună cu toate serviciile de urgență vă stăm la dispoziție să vă rog să aveți încredere în acești oameni pentru că în momentul de față alții nu avem. Trebuie să aveți încredere în acest sistem”, a declarat Raed Arafat.

Proteste de amploare în Capitală după tragedia de la Balș
Sute de persoane au ieșit, sâmbătă seara, în stradă, în fața Ministerului Sănătății, după incendiul tragic de la Institutul Matei Balș din Capitală, unde șase persoane și-au pierdut viața.

Manifestanții au cerut demisia Guvernului Cîțu și în mod special a lui Raed Arafat și Vlad Voiculescu.

Citiți și:  Arafat anunta NOI RESTRICTII! Devin obligatorii în România de sâmbătă!

Sursa: romaniatv.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *