Arafat infirma! Al 27-lea deces din cauza COVID-19 în România! Este vorba despre un medic de la Spitalul Gerota

Coronavirusul face ravagii în România. În urmă cu doar câteva minute s-a înregistrat cel de-al 27-lea deces din cauza COVID-19! A încetat din viață un medic din București, spun surse Digi24.

UPDATE! Raed Arafat a infirmat stirea si spune ca doctorita este in stare critica in aceste momente.

Coronavirusul face ravagii în România. În urmă cu doar câteva minute, Digi24 a anunțat cel de-al 27-lea deces din cauza COVID-19. Este vorba despre un medic din București.

Al 27-lea deces din cauza COVID-19
A fost înregistrat cel de al 27-lea deces provocat de pandemia de coronavirus în România. Șefa secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota a murit vineri seara. Avea doar 40 de ani și nu se știe dacă mai suferea și de alte boli.

Citiți și:  Arafat A EXPLODAT: REFUZĂ categoric eliminarea certificatului verde

Aceasta a fost înfectată de către un fost polițist, în prezent angajat al Administrației Domeniului Public, care i-a mințit pe medici și nu a spus că a fost în Israel cu amanta. De altfel, individul și-a infectat și toată familia.

Doctorița avea doar 47 de ani și nu avea morbidități. La Spitalul Gerota a fost internat ofițerul MAI, angajat la Primăria Sectorului 4, și care nu le-a spus medicilor că a fost în Israel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.